Friday, December 24, 2010

sehelai kertas yang senang koyak? Haha

Hye. Sumpah saya cakap korang saya tak tahu perasaan saya sekarang. Haha, dah nak dekat dua hari kot dapat kertas yang senang koyak tuh kot tapi masih mcm WEYY SYAA, KAU STRAIGHT ? hahaha.

Ntah laaa weyy, saya memang tak sangka gile bole perfect score. Macam masih dalam mimpi. Yek laaa, time exam pon dua hari jawab demam. Masa jawab pon kepala masih pening pening. Mata kabur. Tahu jek lah kan kalau kita demam mcm mane rase. Sekali semalam, kuar result, nah amek kau A TEGAK TERUS ! haha :)

Walaupapepon, saya bersyukur sangat. Terima kasih Allah, mak abah, cikgu-cikgu dan kawan-kawan yang always bantu saya sehingga saya mencapai kecermelangan tahap nih. I LOVE YOU OLS  FOREVER!!!

Ok lovers, korang jangan sedih sangat ok sayang. It just PMR. Korang balas dendam kat SPM nnt. Sbb PMR is nothing kot. SPM is more important, yek laa SPM PENENTU KITA NAK BERANAK HOSPITAL SWASTA ATAU KERAJAAN. Tak gitu ? So tak payah rase nak terjun bangunan segala macam. Dengar nasihat saya nih ok ? Sbb PMR nih cuma kertas yang senang koyak. What the need nak menyesal segala macam ?


Bile pagi 23 tuh, bapak lah kan. Rasa ok sekarang aku nak pi masuk hospital ok ? haha. Seap seap semua, pastu pi tunggu fazira dan semua kat depan rumah. Perrhhh, mase tuh mcm dah terberak berak. Pucat je tgn. Sekali tuh tak mcm haram gua tunggu dekat setengah jam depan rumah ngn Zara sampai pucat pucat, then call Fazirahh dia dah kat sekolah. Tak mcm nak lempang dia plak kan. Heh Grrrr.

Then, teros gerak laah pi sekolah ngn Zara. Mak abah aku tak ekot pon tak mcm parents parents org laen. Depa sibuk keje laa. Ahhh, i dont mind :( Sampai sekolah lagi tak mcm geram pulak. Ishh, tak suprise lahh cikgu nih. Apehal dah bg tau nihh. Seap depa sebar kat fb plak. Hmmm, sabarlahhh. Sebab tuh kot mase amek result tak touching cuma lompat lompat mcm monyet jekkk. Keh keh.


 sebelum kuar result. Haha Berdebar siottt

  Beratur nih amek result. Perhhh, ada mcm beratur kee ?








Ok mase nih rase cuak gile laa kan. Haha



 YA ALLAH , TERIMA KASIH YA ALLAH :)


Muke semua tak bole blah happy. Haha.


Fine, tak banyak sangat gambar. Lepas dapat result tak mcm semua gelabah. Pengang handphone sane sini. Yek laaa, mane pernah bk handphone pi sekolah kaannn pelajar skema ? hahaha. Sampai kat ruma pun phone busy msg dari semua org sampai. Call lagi laa, tak nak mcm byk pulank kan. Haha

Call Abah seap tak bole percaye hahaha. Seap bole cakap, abah balik kerja selalu tengok adik tdo pon boleh dapat 8A. haha. Gile laa, saya belajar dalam tido bahhhh. Hehe

Anyways, terima kasih who did wish me. I love you ols. And for more important TERIMA KASIH MAK !  $,$ Jom saya belanja sorang satu tee MNG nak ? Hehe. Bye

2 comments:

*black cat* said...

haih .a big congrat for you ..
hee .good luck yaa :)

Aisyah said...

thank you :)