Saturday, June 30, 2012

My Super Sweet Seventeen :)

Hyeeee, hello peeps :)






17 June 2012 jot something yang betul betul bahagia buat diriku :) Heee. I sambut my seventeen birthday kat sekolah. Act a liltle bit sad, but hey. I'm big enough yawy ! I dah boleh ambil lesen . Wohoooo ceria. Pagi tuh rasa macam Hello dunia, saya sudah 17 tahun.

Haha. Oh yaa, sebelum tuh, malam tuh my super big friend and bedmate I and dormmate dah nyanyi Happy birthday. Fuhhhh, terharu. Hee. Then, after class addmath pagi tuh, my family came visit me bawak spegeti. Yummyyyyy ! I enjoy ate with my family dekat bangku berwarna hijau. Haha. And Abah cakap hadiah untuk birthday kali ini ialahhh heee ticket flight ke JOGJAKARTA ! Terima kasih abah. Eventhough ianya program sekolah, but I really had fun there. Shooping and myabe jumpa jodoh :) Haha. Joking. Nanti kalau I ada free time I cerita pasal 'vacation' tuh okay? Then, malam tuh after class, all my classmate sang happy birthaday song kat Dewan Makan, terharu sampai nanges. Thank youu friends.

What make me bagai bulan jatuh ke riba ialah I got wish from someone yang I minat. Haha. Thank you. Thank you and thank you again kepada yang wish I, all the cards and cake :) Terharu *-*

So guys, I should stop here, sebab I dah nak balik sekolah nak jalani kehidupan as SPM candidate. 16 Julai ni I ada pra trial dan trial is coming and SPM tak sampai beberapa bulan lagi. So, jumpa lagi. Doakan saya dapat keputusan yang cemerlang dan di redhai :) IsyaAllah straight A+ ! Bye :)





With love
aisyahahmad

Monday, June 4, 2012

My love, bye :]





Assalamualaikum,

Hye, mula2 jek I dah tayang muka. Wohoooo, cari publisiti seketika. Haha. A few hours lagi saya dah bertolak pulang ke sekolahku yang tercinta. Bak kata Qamar, redakan hati :) Hee. Yaa, I love school. Seriously I love school. Haha. All the form fivers have to go back school earlier cause kitaorang ada program x-pecut. Sepecut yang mungkin Haha. Takpelahhh, I redha.

My lovely little free diary, a few days sebelum nih I macam dah putus harapan. But hey life must go on right? Thank you friend who support me. I really thank to Allah cause I've you ols. Biarlah yang lepas jangan dikenang. Mungkin semua itu ada hikmahnya. cewahh. Puitis pulak :) Takpelahh, mybe inilah takdir. Focus on SPM jeyahhhhh. Tak sampai 6 bulan lagi dah nak SPM kan. Errrrrr, seram doe.

*Sedawa. Alhamdulillah. Hehe, sedap betul Asam pedas kepala ikan merah :) Yummy ! Hingga menjilat jari Hahaha. Santapan terakhir di rumah untuk cuti kali ini. --, (Menangis tak berlagu). Last night, my family had dinner. Last dinner for this holiday :( Hee. So, I really had fun last night. Here some photo


Oh lasagna! Sedappppppp :)




Mum and dad. Photo taking by dijah <3

So, I think I should stop here. Nak packing barang. Tak siap lagi :)  Hee. I'll going back masa first puasa nanti kot. Ok ssumpah akan rindu semua yang berada di rumah, my pink bedroom and everything lahhhh. So, memandangkan I lama lagi nak balik so nak wish happy becoming birthday to all yang sambut birthday June ini, cause nnt I takut tak sempat kepada Syamim 11/6, Sakinah 12/6 Zara bff 8/6 and many more. I love you ols.

Okaylah got to go. See you again friends and followers :) Bye my little miss diary. 

With all my love.
aisyahahmad <3