Thursday, January 28, 2010

cukup dengan pandangan sinis korang ! CUKUP

eh , saya memang tak paham korang. Yes ! saya tak paham.memang , betul betul tak paham.

saya tak penah buat salah pape kat korang , tak penah ! cakap lah kat saya kalau memang saya penah buat salah kat korang.susah ke nak cakap huh ?

korang tengok saya macam saya penah bunuh org.hello , I'm just 15 kay.takan lah dah buat jenayah mcm tuh kan ? cakap lah ape masalah korang dgn saya ?

kay , kalau masalah nye hanyelah kerane saye kwn dgn dia ! fine ! saya takan kwn dgn dia lagi , takan jumpe dia lagi.itu kan yg awak semua nak ? kay , saya bagiape yg korang nak Puas ? saya malas lah nak gaduh ngan korang.bazir air liur jek kan ? FYI , sekarang nih pun , saya dan dia , kiteorg mmg dah maken jaoh.saya pelik ngn korang , saya pun ade hati dan perasaan jugak.tak bole kee korang phm ,  Mrs Stranger and gang * err , mcm nih kee ejanye ? HAHA.see , saya pun tak kenal name name diaorg.


okey , saya tahu maybe korang korang nih takan penah singgah pun kat blog saya.tape , mane lah tahu klau ade sepupu sepapat , kawan kawan awak ade ter-bace kan ? bole diorg bagi tahu siket.grr , mcm mane diaorg nak bagi tahu sape yg saya maksudkan stranger ? haha.sengal ;)

Monday, January 18, 2010

yellow , bluweek !

okey , ini minah mmg mara sgt bile tgk entry dia sume dah berhabuk , penuh dgn saranglabah-labah.Haahaa


yaaaaaaaa , on saturday and sunday I got to go for my tution class.okey , bekoraban ape sahaja untuk taon ini ! haha.by the way , baru I sedar science is not soooo SUSAH ! haha.budak budak kat tution so far so good ;) peramah peramah belakee ! hee

err , kay tayah cite pasal tution sebab mmg lari tajuk betul , klau buat karangan gerenti tak pass ! haha
yellow ? oke I hate it.



actualy , today 18 Jan first pasukan I latihan sukan kan.then kiteorng kene Lompat Jouh ( since I skolah , tak penah nye lepas haha ) okey I budak baek , dgr ckp cegu.terus lompat.

lari......lari......lari..... then jump kat kayu tuh.


time tgh jump tuh.sekumpulah pasukan kuning lelaki kat depan tgh baling lembing tau , then deowng laughing on me ! OH WHAT THE HECK ! errr , then lepas dah jejak kat pasir tuh , I intai intai lah sape mamat kuang ajak yg ketawe tu kan , eh tht was You ! siotttttt ! I cant forgive you sigaraga and the gang ! ahhh , then mcm dah malu sgt terus lari cari zara , then complain complain sume ! mallu ! mcm mane ntah eh I lari and jump time tuh ? kalau lah bole rakam. Oh , maluuu !




errrrr , kay I should do my homework now ! seee yaaa :)

Saturday, January 9, 2010

jap , lame seyy

haloa everyone !

awak awak semua , rinduuuuuuuuu bangaet.for e week tak onL memandangkan amatlah tersebok plus internet bengong ! hahaha.

firstly nak meng-wish ;

  • happy birthday Seri Azri Amnani or Nani on 4 Jan
  • selamat hari lahir Dijah on 7 Jan
  • selamat hari lahir Cik Jam on 7 Jan
  • selamat hari lahir Mak Nim ( eceh name mcm cerita Nim's island ) on 7 Jan
  • Happy bufday Kak lin on 8 Jan
  • selamat mendapat tuan  DSLR  on 9 Jan ( eceh eceh )

hahha , time kaseh abah ! hahahaha , sukeee sukeee ;)


schl going on like usual , cume ade beberape ketensionan memandang all people around me cakap " belajar kan tahun ni PMR ! " okey I'll ;)

ouh yaa , nak sound beberape girls kat sini , Eh Nabiha , Jaliah asal korang padang gua mcm tuh.gua tade buat salah pape ngn korang ( eceh berani ckp kat sini nak berdepan agak takut ) haha.Jap tapi memanglah gua pelik gilak , kenape kenape ? klau pasal twins ? bodoe lah klau korang nak mara gua ! grrrrr :/

Saturday, January 2, 2010

school out , music in

gila , terbalek lah !

school in , music out.eceh eceh ! haha.err , esk dah strt sklh. so , kwn kwn yg kene balek asrama SELAMAT KEMBALI ! haha.sian korang ;) well , apekan daya.sabar yek !

kay , since this year I'll sit on my PMR.so , maybe I akan jarang jarang meng-onL. Study Hard Aisyah !ahh , bole percaye kee ? kay I'll. Paksekan diri Aisyah.I know you can do it :)

kay , rase rase mcm dah malas nak men-type type nih.so , Better stop sini yeah.Oh yeah , before end this entry , Tahnia kepada pemenang Blog terbanyak visitors ;) read this for more