Wednesday, September 30, 2009

pape lah

hari nih , saya rasa semua bende yang dibuat menyakitkan hati.semua benda , semua bende.ahhhhhh , dah tatahan nih.

  1. tadi tyme pjk , ahh.mmg lah tade pape yg jd kan kan.tapi saya sakit hati dengan diri saya.geram sangat ! kenapa saya tak dilahirkan pandai bersukan.ahhhhh , rase mcm org bagang pulak tgk je.nasib baik miza syafiqa pun tamain.tade lah segan sangat sebab deowg tuh pandai bersukan tapi tamahu maen kan kan.terima kasih lah banyak banyak.
  2. sewaktu rehat tadi , saye nampak muke dia , dia lagi.menyampah sangat sangat.muke tabersalah jek.buat tanampak jek saye , dia makan selere jek , tahirau kan saya.geram geram dan geram.awak tahu , saya pikir kan awak setiap malam tau !
  3. tadi waktu bm , saya sakit hati dengan cegu farid.kenapa cegu cubit pipi ? cegu tahu tak , bukan mukhrim ??? yee , saya tahu org yg kena takesah pun , tapi rase mcm tapatut lah kan , mane bole pegang sesuke hati.nak cubit pon tempat lain lah.gatal , gatal , sangat gatal.ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
  4. just now , saya onl myspace saye.saye nampak dia ?ahhh , kenapa bole terjadi.walaupun ye saye tahu taberapa penting.tapi tetep sakit hati sangat sangat.ofl lah cepat !
oke , dapatlah dirumuskan , hari menyakitkan hati sedunia hari nih.hahaha , tapela.dah nasib saya.myb hari esok lebih baik kan kan.

^___^


p/s ; yg kosong tuh bold sendiri

Thursday, September 24, 2009

raye , raye , raye

as youu all knoe in my last entry , i went to negeri sembilan.oke bestt giler.hee.so , saya malas nak citer panjang lebar.tengok jee gamba nih ;)











befoe bertolak nih,kat rumah lae.









in the car, mak dan abah.












kat rumah nenek.










nih afia , comel gilak












dan ini time untukk balik





the end





haha, sikit je gamba nye ;))tape kan.ouh yaa , lupe pulak.time ondwy , ade minah moto beraye nih , bapak saya macam nak terlanggar kan kan , dia bole cakap 'blah la!!' haha lawak gilak , pecah perut semua ketawakan dia.wawawa.




lepas balik dr n.sembilan, singgah kat muar untuk makan.hampeh gilak , cekik darah tauke kedai tuh ! makan dah lah tabape nak sedap:P






third raye memang amat lah membosankan, ye lah.tunggu sanak saudara berkunjung ke rumah.macam biasalahkan kan.



oke , tahabes2 cite about raye.penat ahh.oke tutup story pasal raye.dan janji tamahu cite raye dekat blog nih.hahaha.



aduyaiiiiiiiii , lupe lahh.hmwk byk belum selesai ! tabole jadik nih.cepat siapkan aisyah ! jgn malas malas.haha , okey berhenti disini ye kawan kawan ;))


Sunday, September 20, 2009

salam aidilfitri

yeah , sori foe late to wish laa.tape kan kan ?hee , ye laa dah sibuk sgt prepare foe raye kan.nak masak laa , banyak ahh.hee

on , saturday i try buat ketupat.hahaha , tapi tapi jadi apentah.segan laa nak tunjuk !hee.mmg huduh.nak isi beras pon gerenti bocor bertabur semua beras tuh.wawawa.

first day raye ;

sememangnye penat yang teramat dan seronok yang tersangat.bagun jek terus siap siap nak g kubur.pastu balik tuh , bapak ( best lah panggil abah bapak ) ajak kami semua bersarapan dengan ketupat , sambal udang , ayam rendang dan sambal goreng.yummy !sekali lagi saye meminta maaf sebab tasempat mengambil pic makanan yg saya makan kerana sudah terlalu khusyuk makan masakan mak ;)

pastu pastu , lepas mandi semua siap siap dengan baju baru saya tuh , kami semua bermaaf-maafan , dan tangan mak bapak pun menghulurkan sejumlah duit raye.thanx yaa !dan kami pun bergambar.harap maklum gambar tidak bole ditonton !haha.

then , bertolak di kg halaman yg hanye beberapa kilometer sahaja dari rumah.kat kg tuh mcm belaku.malas lah nak cite , panjang lebar sangat.

dalam pukul 12 gituu , bertolak ke kg sebelah bapak pulak.tp kan kan , tahun nie kat kg tuh mcm hambar gile.semua yang dah kawin balik rumah mak mentua , yang keje kat hospital balik awal.haissh , tapi ade yang best jugak. hampir semua sepupu sepapat bapak saya , saya gi raye raye.yang tua , muda.best laa.tyme , kat rumah cik ani kot , ham buat lawak , nak pecah perut kami gelak.hahaha

youu noe what , lepas asar kami sambung raye.best sangat sangat.ahaa , lupa pulak.tyme kat rumah cik Idah kami semua dihidangkan dengan satay.sedap sedap.hahaha.alamaak , berat badan bertambah.tolong tolong !aduyai , risau betul laa.

saya kat kg tuh sampai malam.malam tuh , keluarga mak dtg kat kg bapak , best sangat dua keluarga besar bersama-sama.tapi harap maaf , tiada mood untuk mengepic pada mase itu.yelaah , muka semua dah kepenatan !

and befoe saya lupa , saya ingin memohon ampun sangat sangat jikalau saya ade terkasar bahase , terngumpat kee terbuat salah pape lahh kan kan , soriii tau tau !hee.and last sekali

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ;)

eh eh , nyahlah saya tunjuk satu gambar je oke.

tapi tajadi lah.sorii

and just want let youu all know , esok 2 syawal , saya nak balik negeri sembilan.

okay lets end entry nih macam nih jek ;))

Thursday, September 17, 2009

i'm back


yaa , foe a long time i'm not update my blog.andd just want to thanx to my comp , mcm paham2.time saya sibuk dia rosak , dan saya free dia betul !heedan gambar kat atas nie tadee kenemengene dgn cerit dibawah , cumaa saje nak melelehkan air liur korang korang :))

foe this twoo weeks , banyak gilee bende yang berlakuuu , aha takan nak citee sume tak muat nanti.i just want to let youu all noe , i've my neww life bebeh , i'm free yeah.

i just weird about this ;
foe this two days , i dream of s.pelikk sangat sangat dream tuh !kat dlm dream tuh , s lookin' at me and then i jadi mcm tamenentuuu.menyeramkan.pastu pastu , kat schl dia pandangi mcm semacam jek.he twins pun same.takuuuut !wht tht means huh ?grrrrr

oke oke , lupakan sahaja *bak kata pn.nora apabila telah melalut ke cerita orang gaji dia.haha , pape laa ^__^

Friday, September 4, 2009

selamat hari jadi

saya betul betul lupe nak post pasal bende nie semalam ;)

happy bufday makcik lilis ayuni
on 3 sept 2009 , yesterday
semoge panjang umur and murah rezeki
and and hope you long lasting dengan amoook !


dan dan

happy bufday jugak dalilah ;)
on 31 ogos 2009 ari tuh
hope youu , sehat sehat jek and kekal dgn bf kau ye !






Tuesday, September 1, 2009

saya ditipu , awak penipu

saya dah tahu semua , awak memang tapatut jadi orang

tapi saya betul betul tasangka awak macam tuu ;(

saya pikir awak baik , sebab rupe awak kool jek

tapi saya betul betul salah judge rupe tuu ;((

saya dah banyak sakitkan hati orang sebab awak , awak tahuuuuuuuu ??
sebab awak , sebab awak , ini semua angkara awak !!

bole saya nak jerit ?
jap jap , ahhhhhhh , ahhhhhhhhhh.huh , lepas jugak semua ;))