Saturday, November 28, 2009

sefalafamafat , bahaha

selamat hari raya haji kawan kawan (( :




wallaweh , long time you all tak post .hee.awak awak semua , saya tade gamba lah mase raye wakkk.gamba gamba lembu yang terbongkang tuh , darah darah yang meleleh.ahhhhhhh ,  nyesal nyeee.yek lah , mmg mcm kelam kabut sedikit lah time raye tahun nih.tafe tafe , sokey.



*perh , agak meng-gedik lah panggil readers sebagai awak.BLUWEEK : P

















oke super readers ,




saye nak tonton new moon ! jom , bro saye dah tgk.perh , tak ajak siak ! geremmm nyeeeee, nak tengok nak tengok jugakkk !!



saya ade usha blog org nih. perh , panas jea.dulu kwn saya rapat dengan saya.tapi sekarang tak.dia dah jadi keling tau.sekejap ckp love me , sekejap ckp love you.dan dia sememangnya dah jaoh dgn saye.whaaaaaaat theee faaaaaaaaaak ! naseb baek awak ade kawan , Ilikeyou bebeh.you here when I need you


Tuesday, November 17, 2009

good bye

ahhhhhhhhh , mcm nak nanges seyy.


semalam last day schl foe 2009.sedey nak tinggal kan kwn kwn , cegu cegu.awwwww.

semalam gile happening lah.last day , kiteorg buat sejarah utk 2 Z.haha , sesi membaling bedak , apelah org guna tepung ; rugi yek kpd kwn kwn yg tadtg semalam.

zara lah , yg strt semua nih.muke first yg jadi puteh melepak ialah ... jeng jeng jeng.saye lahh. habes semua tudung jadi puteh.kuang ajak .pastu pastu adelah beberape org lae yg muke jd puteh mcm hantu cine*eh hantu cina puteh kee.hahah . pastu kiteorg kenekan balek zara, amek kau !haha.dia lah yg paleng teruk sekali.hahaha. gile sheok lah semalam.last sekali kiteorg kenekan amirul fikri aka kikiLALA.haha

aduyai , seyez sampai lupe nak mengsnap pic mase tgh puteh puteh tuh.rugi dan rugi.

pape pun saye show pic kelas 2Z 2009 , biar menjadi kenangan.



I'm gonna miss this class ):





miss them too ):





me too ):





 last day pakai tudung nih ):


apehal nak sedey sedey pulak nih.aduyaiiii , mcm next year tak jumpe jek haha.

















oke , what kind of this entry ; bosan , ngarut , geli jek.





tafsirkan sendiri lah






















Sunday, November 15, 2009

unstable mood

oke , today kat schl I buat jamuan pengawas.aaaaaaaahhhhh , I benci benci. Klau lah tahu , I ikut jejak langkah lokman yg tidak mengeluarkan se sen pun duit dan tidak menghabes kan mase dgn bende yg sia sia nih.what the fish !

I betul betul tak ngam lansung dengan all pengawas budak sesi petang.Hate it ! dan tadi I buat senyum senyum yg betul betul nampak mcm tipu sangat sangat.dah lah sekeliling I semua pengawas petang. I betul betul tak selese.geram sgt ! tapi naseb baek lah makanan nye sedap sedap belaka. perut dah lah lapar gile. dah dapat makan I pun mcm terus melupakan rakan sejawatan di sebelah kanan dan kiri I. Janji makan !hahaha.

Oh yaa , satu incident yang mendatangkan balek keGERAMan I terjadi. Iye , ini terjadi apabila I terdengar satu suara yg I mmg dah sgt sgt cam.yaaaa , suare nyaring akk akk pengawas frm three yg terbahak bahak gelak.dan yg tak bole tahan tuh dia ckp ngn budak budak frm1 " adek adek tayah takut dengan akk , akk kan famous ! " bapak dialah.naek loya I dgr dia ckp.mcm nak temuntah balek segala yg I suap tadik.ieeeeeeeeeuuuuuuuu ! sehingga sekarang suare minah tuh maseh tengiang2 ( betul kee ? ) di telinga I.

oke I show u some photo.walaupun mood tgh unstable , tapi sempat lae mengsnap.



nih Hafzan , ketua pengawa




separuh pengawas




kawan I , Mizah.sori aku amek tyme kau tgh makan.


sudah lah , I tunjuk 3 sudah.


Oh , sebelum terlupa.I dah dapat beberape paper.dan amatlah bersyukur (:

Thursday, November 12, 2009

hurreyy hurreyy ( :

hurray hurray hurray huraay bergembira , hahaha

aww , tetibe jek mood nih nak menyanyi .haha , dah lah lyric tahafal lansung , mesti kad merah jek ;)



yeahh , as youu all know , my final exm baru jek abis.wallaweh , gumbira gilak lahhh.tuh fasal seteap saat nak menyanyi jek kan.tadi last paper memang ahh gile exited nak jwb.bukan nye ilmu dah penuh , sbb ta sabar sgt nak habes.hahaha . td last pape sc paper2.waa ckp luu ! gile senang.semua que dah penah wat.plus , cegu fared jage.ahhaa , mmg lah aktiviti bincang membincang giat dijalankan.bukan nye ape , kan belaja sivik ; bantu membantu amalan mulia . tak gitu ?



tadik kat schl bende yg saye jnji tidak akan melupakan.hahahha.jiwa saya berbunge bunge bunge bunge bunge bunge.eh , bape byk bunga daa ?



bunga bunga cinta , layu di...



eh tak layu tak layu.hahah , dan bukan bunge cinta lah kawan kawan.ia bende yg teramatttttt amat amat amat sepesial*special.bende tuh ,,,









adelahhhhhhhhhh ,haha







oke , tasabar rasenye nak cuti sekolah.dan yang membuatkan saye berang sgt ; stf dah cti.awwwwwwww , mane achi





 Aci aci buka pintu
Nana Balik hai pukul satu
Jangan takut burung hantu
Nana bawa tongkat semambu
Nana nana lekas pulang
Aci takut tinggal seorang
Belakang rumah ada jembalang
Mata sepet hidungnya belang

Aci aci jangan takut
Nana ada hai parang kontot
Hantu Syaitan semua kecut
Nampak parang gerenti cabut

Kalau nana bilang begitu
Baru senang rasa hatiku
Kalau datang syaitan dan hantu
Aci pukul dengan penyapu





 

nah amek kau , saye nyanyi full sound lagu p.ramle nih.hahaha. oke , nampaknye mood mem belog saye terhenti di sini.












di sini saye sertakan muke riang kawan kawan saye selepas exm tamat






bukan maksudnye saye kawan ngn monyet tau .hee