Friday, April 27, 2012

Oh how much I miss my home.

Assalamualaikum.

27 April 2012, alhamdulillah, akhirnya selamat tiba di rumah. Well, hello Batu Pahat :) For a very very very very very very very very very very *tarik nafas lagi dan sambung very very very very very very longggggg time tak update. And todayyy a world new record, haha alhamdulillah sempat jugak update.

Last I update was on January. And thats mean , It has been 3 month I tak jejak kat blog ni. Woohooooo. Yaaaa, spm year. Hahha. Kalau balik rumah pun tak cukup masa nak update. Cara penulisan pun sudah agak tak menarik berbanding yang dulu kala sewaktu masih tinggal di rumah. Hee.

Heyyyy, so many things terjadiiii. Tak dapat I nak list kan. Takpe, I akan ingat semuaaaa dalam kepala otak I. I arrived around 4 something. And wow, I miss my pink bedroom. It looks verryyyy comel. Ohhhh, haha. For this three days home, schedule are full. Ohh, tired tired and  tired. Hope I can finish my work.

Oh, a week from now, Im going to sit on my first trial or mid year examination. Am I ready ? Ohhh, takut gile doe. Dengan result firs test yang ntah pape. Fuhhhh, I'll try my best. Just follow the flow. Ingatlahh, jadikan first test sebagai pemangkin, mungkin tak berjaya sekarang kita akan berjaya untuk masa akan datang. Ayat nak sedapkan hati.

Movie. Ofcourse I duduk dalam jail tuh tak tahu movie terbaru. Ohhhh, I misss movie, bowlingggg ! Sabar sabar, just for spm. Huaaaa :(

Makanan. Nak buat order list boleh? Okay special for my mum :) Take note. Haha jokiing. First, chicken chop, then nasi  goreng kampung, satay, mee goreng mamak, nasi briani mad shah ( famous in bp ) , mee hoon soup (yang kat limpon, somewhere in bp ) , and semua jenis air yang adaa. Pleaseeee --' Hahaha. Ohh make me hungryyy. Huwaaaaaaa. Nak semuaaaa !

Since I dah lama tak updateee, dah lam tak usha blogers lain kan. Sooo, guys nak blogwalking :) Till then. See you guys in my next entry InsyaAllah. - maybe cuti bulan 6 nanti. Okayyy bye my dearrrr. Enjoy this song, so sheweeeet. Tekan  pause dulu lagu di kiri. Okay byeee :)























/