Thursday, December 31, 2009

satu , dua , tiga



jeng jeng jeng



HAPPY NEW YEAR !

say bye 2009 and hye 2010 ;)


semoge Allah mengampunkan segala dosa sepanjang 2009 dan permudahkan segala urusan sepanjang 2010 !



:[

people nowadays semaken terok !

eceh , menyampah mula mula jek ayat mcm nak kene lempang.HAHA. Tidak , saya cakap betul kan ? err , malas lah nk terang kan banyak banyak. Nanti some people judge me laen pulak kan.oke , lupakan lah sahaja.



first thing first , saya post this entry hanya lah untuk mengatakan rasa ketidak puas hatian saya ! I do hate anak anak cegu Dato Onn.oke , myb hanye dua tiga kerat sahaja lah saya benci. Tapi kenapa anak anak cegu Dato Onn sukee sgt mengambil kesempatan.ouh yaa , myb bukan hanye di Dato Onn. mungkin disekolah laen jugak. Contohnya , I've known anak cegu kat schl Dato Onn tau. Awak tahu , bole pulak dia dah daftar dulu before org laen daftar , dah amek buku buku semua , dapat buku teks yg baru ? apelah ! pada saya mungkin tak apelah kalau dapat buku teks baru semua tuh , tapi untuk budak budak kelas atas yg dapat buku lame mmg tak puas hati sebab budak kelas bawah anak cegu dapat buku teks baru ?  achi ke tuh ? lansung tak adil !ouh yaa , kalau lah ade teacher , or anak cegu schl Dato Onn yg ter-bace.Alhamdullilah lah sgt. Tak kan saya nak ckp kat PIBG kan pasal nih pulak kan. so org yg saya list kan nih , cepat cepat lah sedar kan diri dan amek lah tindakan ! kalau lah saya jadi pengetua , dah lame saya membenteras bendealah nih.walaupun remeh , tapi keadilan itu penting !

Kalau lah saya suatu hari nanti ditakdirkan jadi cegu dimana mana sekolah sekalipun , jgn harap anak saya akan saya sekolahkan same tempat dengan tempat saya ajar.Kalau lah terpaksa jugan sesekolah dengan saya , I'll not going to do the same things as the teacher in Dato Onn do.Titik !

ahhhhhhhhhhhhhh , akhirnya lepas jugak segala yg terbuku dalam hati sanubari saya ! No more tension kay. :)



aisyah

Monday, December 28, 2009

tape ^-^

tape waaak , saya paham ape maksud disebalek 'busy awak'
saya betul betul paham :) tade lah saya tak kesah.kay dont youu worry about me ! I'm okey.
wakkk , congrate kay.datoonn not-so-bad lah.yeah , nxt year saya jumpe awak lae , hahaha.
(err , hopefully awak bace entry saya  nih )


last but not least ; I dah sayang balek diri saya ! heee.weee

oh yaaa , I feel sorry to my Mr Pyby ( only me know what is Pyby , haha ) tak bukan ape , lambang walkman dah tercabut dari tubuh Pyby saya tuh.nnt saya cantum kan balek kay ! okey , korang nih sebok lah nak tahu Pyby tuu ape.my Mr Pyby tuh phone saya lah.colour phone tuh Putih dan Biru-PB.kay klau korang sebut P ngn B dia dieja-PiBi and saya tukar I to Y.errr , mengarut jek kan ? hahaha


today saya macam demam lah.ahhh , myb I should rest now and take a panadol and also sleep early tonight :)

oh yaa , hows my page ? verry simple and I love it ;) awsome.hahaha FYI , I mmg org yg cepat bosan so I decided to change it.hee


 Oke Bye !

Friday, December 25, 2009

^_^

kkay , awak awak semua. I really sorry jika bahasa yang digunakan sebelum nih amat kasar.tuh bukan saya , tuh satan yg mencerobohi diri saya.hahaha


love Aisyah ;)

Thursday, December 24, 2009

vehement , grrrrrrrr.

jap , korang yg tanak bace baek cepat tutup page nih.





















I feel like want to kill myself , nak terjun dari tingkat 88 turjun pastu mati katak ! hey , kau dah buang tebiat ke huh ? ingat Allah Aisyah !

ahhhhhhhhhh , I hate myself today.oh not yesterday , not not tujuh lapan hari sebelum hari ini saya dah benci diri saya ! saya tak tahu lah kenapa , mcm meaningless jek hidup. Saya tanak hidup dan Saya tanak mati ! mcm mane tuh ? lantak lah.sekarang mcm nak campak jek laptop kat dinding , phone dah campak mane entah , dah  terburai isi dalam ! padan muke kau phone , BLUWEEK : P.

badan dah maken berat , pipi kembang sana kembang sini , peha dah mcm peha gajah. kejap , ape aku kesah ! janji dapat Hidup lae kan ? idiot Aisyah ! yes 110 % saya tak setuju. Saya tak Bodoe lah.pandai pandai cakap saya bodoe , pandai pandai cakap saya berat. Saya rengan lah ( perasan ) !

daripada meng-hadap laptop 25 jam ( sape ajar kau Aisyah satu hari 25 jam ? 24 jam lah ) baek saya mengaji , berzikir , bertakafur , ber-solat banyak banyak ! sebelum saya jadi lebih jahat  , baek saya cepat bertaubat ! tenang sikit hidup , aman sikit hidup.sape cakap sikit ? banyak lah.tenang banyak hidup , aman banyak hidup.


ahhhh , enough lah Aisyah !












Omaigod , schl hols is coming to the end and I'm not finished my homwork yet ! ahhhhhhhhhh.






take-a-short-notes ;

nowadays I keep fedup with those stupid things. If you all tak phm lagi what is stupid things , here I give you some example ;

facebook , skype , msn , myspace , twitter , blogspot , yahoomassanger , flicker , friendster , weebly , meebo and so on lae lah.

seriously feedup ! and I don't know why !

Thursday, December 17, 2009

I am strong like a Batman

heeeeeeee , geeeeeeeeeeeeee.err , ignore jek title ( saje buat gempak )




longtime not onl.hahahaha , I'm back everyone ;)
ouh , attention here ! I don't have an old Aisyah or even the new Aiyah.It just me , Aisyah Ahmad.The real one ;)




not-so-absessed-with-those-stupid-things



ouh okey , mybe one of you pelik apelah yang 'stupid things' tuh.here , stupid things is things tht you all can onl.get it ? oke good

and kawan semasa saya berkhayal cakap saya memang patut lupakan semua stupid things tuh and saya rase saye nak close semua account yg telah saya cipta.amacam ? omaigod bole caye kee .jap mcm syg pulak !




btw , gathering on wednesday with my old friends and it was verrry fuuuun !I am verrry  sorry , I datang lambat dan balek awal. hee : P tp seriously I enjoy it yeah (:

Friday, December 11, 2009

hee , Bye Bye semua !

I post this entry today just wanna say godbye everyone ! I gonna miss you all.hahaahaa I gotta go for a moment. Yeah as you all know , I'm not feling well lately.puzzle with eveything happens ;)



haaa , oke maybe I am not onl those stupid thing for this three , four , five days or maybe a week.
so , Good Bye everyone.


I'll back soon with a New Aisyah ;)













And before I end this entry , I wanna you all enjoy this.my fav ;)





Bye , love you all  ; P

Wednesday, December 9, 2009

sakeeeet !





ouuuuuucccccccchhhhhhhh , ouuucccchhh !

huh , I really hate dentist youu knoe ! bukan I takut , doctor gigi tuh semua mcm ganas ganas.buat baek baek tabole kee ? nyampahhhh ! bahaahaahaahaahaaha (:



tadik gy jumpe doctor gigi.tanak tanak ! tapi memandangkan dah dekat 6 bulan tak check kan ? terpaksa lah jugak ! nyampah tengok muke doctor tuh , tapi doctor gigi yg nih mcm baek jek kan.hahaha so I sanggup lah bagi dia raba raba gigi I.hahaha
 

so , I sarankan anda gosok gigi selalu yek.3 or 4 times everyday and kalau bole lepas gook tuh , kumur kumur ngn listerin tau tau !

kawan kawan , gosok gigi tau :)







sape gosok angkat tangan ! ahhh , awak tuh. yg tak angkat tgn tuh.tak gosok gigi eh ? I nampak awak dari sini !
hahaha



Sunday, December 6, 2009

Happy Birthday !



selamat hari jadi Rizan Faez ;)


semoge panjang umo and mura rezeki yeah !
awak , sori kite tak bagi present kat awak , tapekan ? nak call pun kedit tak cukup , hahaha




nyah kawan kawan saye nyanyikan untuk awak ;)

Friday, December 4, 2009

finally :)

yaaaaeehh !

akhirnya exm sdka habes jugak , ouh gembiranya ! hahaha.setelah penat memerah otak sampai kereng otak I , akhirnya berakhir sudaaaaaa ! yaaay yaaay.heee



selamat tinggal dewan peperiksaann !

ouh yaaa , sebelum I lupe yg ade arrow tuh , tempat I berhumpas pulas menghetam jawapan.hahaha. jap jap , myb ade yg pelik-why I still darjah khas walaupun I suda 14.oke , bia I jelaskan yek.PERHATIAN I masok darjah satu sekolah agame lambat oke , bukan I tak lulus yek.ambil perhatian yek kat sini Bukan Tak Lulus .

hmmm , seyez I mmg nak amek pic ngn kawan kawan I time habes exm tuh , tapi memandangkan kesemuanya agak malu plus dah tak sabo nak balek kot.hahaha










I've got one story to share here ;


there is one guy.WOW , gile macho beb.his name just known as Putra.wallawehhhh , seyez sejak kali pertama I melihat muka dia , cair siak.hahaha.kami sedarjah khas , tapi belainan kelas.seteap kali I go to darjah khas , bole dikatekan hanye untuk melihat dia.hahaha.jap oke tak lah , nak blaja lah jugak even tak masok satu pun yg dibelaja kan.

I mmg admired gilak lah dgn dia and I dapat tahu dia sekolah tahfiz.wwwwaaaaaahhh , mmg perfect ahhh.baek , handsome , tahfiz.ahhhhhhh , my prince charming.

ahhhh , oke enough about him.coz you knoe what ? he has his own special girl friend.how hurt I am :( oke sudah lah , dia tak padan dgn I.Good bye Putra ! dada.










hahahaa , oke youu knoe what ? semalam abg I picked me up from exm around 3.30 mcm tuu lah.then , hhe and my sister ckp nak pegi bpmall.whatt ? hey , I pakai baju schl lah. tapi apekan daya , terpaksa jek lah ikot.

and I was like , errrrr.geram jek  , gy bpmall HANYA nak beli bigapple and coolblog ? thts all.errrrrrrr , sabo jek lah kan. pastu suro I share bayar ? hey , ahhhhhhhhh.









hmmm , see you all on my next post oke ! Bye Bye

Saturday, November 28, 2009

sefalafamafat , bahaha

selamat hari raya haji kawan kawan (( :




wallaweh , long time you all tak post .hee.awak awak semua , saya tade gamba lah mase raye wakkk.gamba gamba lembu yang terbongkang tuh , darah darah yang meleleh.ahhhhhhh ,  nyesal nyeee.yek lah , mmg mcm kelam kabut sedikit lah time raye tahun nih.tafe tafe , sokey.



*perh , agak meng-gedik lah panggil readers sebagai awak.BLUWEEK : P

















oke super readers ,




saye nak tonton new moon ! jom , bro saye dah tgk.perh , tak ajak siak ! geremmm nyeeeee, nak tengok nak tengok jugakkk !!



saya ade usha blog org nih. perh , panas jea.dulu kwn saya rapat dengan saya.tapi sekarang tak.dia dah jadi keling tau.sekejap ckp love me , sekejap ckp love you.dan dia sememangnya dah jaoh dgn saye.whaaaaaaat theee faaaaaaaaaak ! naseb baek awak ade kawan , Ilikeyou bebeh.you here when I need you


Tuesday, November 17, 2009

good bye

ahhhhhhhhh , mcm nak nanges seyy.


semalam last day schl foe 2009.sedey nak tinggal kan kwn kwn , cegu cegu.awwwww.

semalam gile happening lah.last day , kiteorg buat sejarah utk 2 Z.haha , sesi membaling bedak , apelah org guna tepung ; rugi yek kpd kwn kwn yg tadtg semalam.

zara lah , yg strt semua nih.muke first yg jadi puteh melepak ialah ... jeng jeng jeng.saye lahh. habes semua tudung jadi puteh.kuang ajak .pastu pastu adelah beberape org lae yg muke jd puteh mcm hantu cine*eh hantu cina puteh kee.hahah . pastu kiteorg kenekan balek zara, amek kau !haha.dia lah yg paleng teruk sekali.hahaha. gile sheok lah semalam.last sekali kiteorg kenekan amirul fikri aka kikiLALA.haha

aduyai , seyez sampai lupe nak mengsnap pic mase tgh puteh puteh tuh.rugi dan rugi.

pape pun saye show pic kelas 2Z 2009 , biar menjadi kenangan.



I'm gonna miss this class ):





miss them too ):





me too ):





 last day pakai tudung nih ):


apehal nak sedey sedey pulak nih.aduyaiiii , mcm next year tak jumpe jek haha.

















oke , what kind of this entry ; bosan , ngarut , geli jek.





tafsirkan sendiri lah






















Sunday, November 15, 2009

unstable mood

oke , today kat schl I buat jamuan pengawas.aaaaaaaahhhhh , I benci benci. Klau lah tahu , I ikut jejak langkah lokman yg tidak mengeluarkan se sen pun duit dan tidak menghabes kan mase dgn bende yg sia sia nih.what the fish !

I betul betul tak ngam lansung dengan all pengawas budak sesi petang.Hate it ! dan tadi I buat senyum senyum yg betul betul nampak mcm tipu sangat sangat.dah lah sekeliling I semua pengawas petang. I betul betul tak selese.geram sgt ! tapi naseb baek lah makanan nye sedap sedap belaka. perut dah lah lapar gile. dah dapat makan I pun mcm terus melupakan rakan sejawatan di sebelah kanan dan kiri I. Janji makan !hahaha.

Oh yaa , satu incident yang mendatangkan balek keGERAMan I terjadi. Iye , ini terjadi apabila I terdengar satu suara yg I mmg dah sgt sgt cam.yaaaa , suare nyaring akk akk pengawas frm three yg terbahak bahak gelak.dan yg tak bole tahan tuh dia ckp ngn budak budak frm1 " adek adek tayah takut dengan akk , akk kan famous ! " bapak dialah.naek loya I dgr dia ckp.mcm nak temuntah balek segala yg I suap tadik.ieeeeeeeeeuuuuuuuu ! sehingga sekarang suare minah tuh maseh tengiang2 ( betul kee ? ) di telinga I.

oke I show u some photo.walaupun mood tgh unstable , tapi sempat lae mengsnap.



nih Hafzan , ketua pengawa




separuh pengawas




kawan I , Mizah.sori aku amek tyme kau tgh makan.


sudah lah , I tunjuk 3 sudah.


Oh , sebelum terlupa.I dah dapat beberape paper.dan amatlah bersyukur (:

Thursday, November 12, 2009

hurreyy hurreyy ( :

hurray hurray hurray huraay bergembira , hahaha

aww , tetibe jek mood nih nak menyanyi .haha , dah lah lyric tahafal lansung , mesti kad merah jek ;)



yeahh , as youu all know , my final exm baru jek abis.wallaweh , gumbira gilak lahhh.tuh fasal seteap saat nak menyanyi jek kan.tadi last paper memang ahh gile exited nak jwb.bukan nye ilmu dah penuh , sbb ta sabar sgt nak habes.hahaha . td last pape sc paper2.waa ckp luu ! gile senang.semua que dah penah wat.plus , cegu fared jage.ahhaa , mmg lah aktiviti bincang membincang giat dijalankan.bukan nye ape , kan belaja sivik ; bantu membantu amalan mulia . tak gitu ?



tadik kat schl bende yg saye jnji tidak akan melupakan.hahahha.jiwa saya berbunge bunge bunge bunge bunge bunge.eh , bape byk bunga daa ?



bunga bunga cinta , layu di...



eh tak layu tak layu.hahah , dan bukan bunge cinta lah kawan kawan.ia bende yg teramatttttt amat amat amat sepesial*special.bende tuh ,,,









adelahhhhhhhhhh ,haha







oke , tasabar rasenye nak cuti sekolah.dan yang membuatkan saye berang sgt ; stf dah cti.awwwwwwww , mane achi





 Aci aci buka pintu
Nana Balik hai pukul satu
Jangan takut burung hantu
Nana bawa tongkat semambu
Nana nana lekas pulang
Aci takut tinggal seorang
Belakang rumah ada jembalang
Mata sepet hidungnya belang

Aci aci jangan takut
Nana ada hai parang kontot
Hantu Syaitan semua kecut
Nampak parang gerenti cabut

Kalau nana bilang begitu
Baru senang rasa hatiku
Kalau datang syaitan dan hantu
Aci pukul dengan penyapu





 

nah amek kau , saye nyanyi full sound lagu p.ramle nih.hahaha. oke , nampaknye mood mem belog saye terhenti di sini.












di sini saye sertakan muke riang kawan kawan saye selepas exm tamat






bukan maksudnye saye kawan ngn monyet tau .hee





Saturday, October 31, 2009

FINE ,

baiklah ,

saya sudah penat untuk mencari blog layout.oke fine , bole lah nih.motif saya ingin menukar layout ini semua angkara kecemburuan yang melampau.

ye lah , saya tengok page saye amat membusankan dengan white colour jek.ahhh , mmg tamenarek hati korang korang membacenye kan ? pastu saya usha page org semua cantek cantek.itu fasal bertekad untuk cari jugak















baiklah sudah.























oke mmg membusankan entry kali nih.tafe tafe ! hahaha
dan kite stop mcm nih jek.








sayonara 




Friday, October 30, 2009

korang , RINDU

walaweh , tajuk mengancam.rindu ke kat korang ? tak lah.haha ,

ouh oke i'm bck yeah baby.for a long time i ta post.awwwwwww , rinduu gile.andd i shall tatahu nak story ape dehh , itu fasal lah tak post berjuta tahun.in fact , my internet pung buat fasal.haha

oke , when i opened my mespes .waaaaaaaaaahhhhhhh , dah mcm mcm.sure  youu alaa ,  i ketinggalan zaman.sume new pic lah , dah ade yg byk kemajuan.walaweh , jeles lah !

ahaaaaaaa , my final exm just around the crner.so , i should stop playing and strt focusing.ah , manyak betul nak fikir lah.blaja nih lah , itu lah.ahhh , tensi lah.blaja pun mcm tamasuk jek , tulong tulong ! tuh lah , mase cegu ajar maen jek , sape suruh ? padan muke kau aisyah.hahahaa






carrick , buah hati saya

act , hari tuh tgk bola manu lwn liverpool alah yg manu kalah tuh.pastu ternampak lah carrick nih.aww , terus tertarik , menarik hati utuk jadikan buah hati , haha.
perasan betul.dia tak kenal saya pun

Friday, October 9, 2009

selamat ulang tahun atuk ;)


hari ini dalam sejarah , mygrandpa menyambut hari lahirnye yang ke berape ntah , tak sure lah.sebenarnye mmg dah lame gilak tak sambut bufday atuk nih ;)tapi nih semua angkara khadijah ahmad yang mengade2 nak buat kan.hahaha , last2 tadi 9.10.2009 bersamaan dengan bufday atuk saye , saya dan keluarga pun menyambut bufday atuk
hahahahahahahah

Thursday, October 8, 2009

rojak

rojakk , tajuk nih buat saye lapar lahh.tapi sebenarnya bukan saya nak cite pasal rojak yg dah lame saya tak mengunyah , menelani ini.myb cerite yang dibwh ini akan menerangkan segalanye.hahaha

lets start in with tuesday story.

on tht day , my mom jemput semua kwn kantor ( bace ala ala indon sikit , haha ) datang berkunjung kerumah.mak buat marhaban pejabat dia sebenarnya tapi bole dikatekan like openhouse lah gituu sebab deonw dtg tanak saeng .tapi cume kwn abah ngn mak and my sista yg nyebok nak ajak kwn dia tuh jekkk yg dijemput.act kan , saye nak sgt jemput my fren too , but deowg dah berkunjung ke rumah saye ari tuu.tape lahh kan.

makanan terlalu melimpah ruah , sehingga tacukup tempat nak taruk.mak saye masak macam macam. ayam merah , daging kari dan spegeti.mkcik saye tlg buat kan puding dan rebuskan ketupat nona tuh.haha.alaa , saye mmg nak sgt amek gambar semua semua makanan tuh.tapi saye mmg sangat sangat sibuk didapur.andaa tahu saye buat ape didapur ? strt jek kwn mak ngn abah dtg , dan bermulelah jugak tugas saye sebagai....
























pencuci pinggan.


ahhh , mmg gile lah byk pinggan yg kene basuh.non-stop basuh sampai pukul lime setengah.sepatutnye bibik saye yg basuh semua tuh , tapi bibik saye pergi tusyen pulak.balik lambat pulak tuh.tadapat saye nak menjenguk tetemu nuuun diluar sane.but naseb baek lah sgt sepupu saye dtg utk menolong , terimas kaklin.sampai malam org masih datang lagi penat sangat.tetamu yg last dtg tuh , saye just stay kat bilik jek , kepenatan dehh.hahaha

haha , stop situu jek cerita rumahterbuke.

yesterday , foe all studnt form theree serate malaysia menduduki peperiksaan PMR foe short.so , di schl saye adelah beberape kelas yg dicuti bergilir gilir termasuk lah kelas saye yg bercuti pada 8 , 12 , 13 oct.tapi kan kan pade 7 oct saye bersame kawan kawan saye mengambil keputusan untuk bercuti sendirik.bahaaahaa.yelah , lae pun , kami bukan nye belaja pun.hari selase ari tuh pun stay kat bilik tanyang dan ditontonkan dengan cerita yg amat membusankan semua-see youu di IPT.cerita zaman dulu dulu.anak lelaki ngasri tuh belakon.sape ntah name die tuh ngn beinda.ahhhhhhhh , gile busan.

dan semase kepontengan saye itu , saye isi dengan bekunjung ke kg halaman sebab malamnye ade marhaban.yaaa , mmg banyak sangat yg berlaku semase dikg , dan amatlah tidak rajin utk menaip berpanjang lebar disini.haha





and




today , kindaa boring sgt.sebaab stay kat ruma jek bersama abah saye yg off arinih.














oke , disini korang paham tak kenape saye men-title kan entry saye kali ini dengan rojak ?haahaha , tapaham pergi tnye jiran sebelah rumah korang,mesti deonwg tahu.heeeee

Wednesday, September 30, 2009

pape lah

hari nih , saya rasa semua bende yang dibuat menyakitkan hati.semua benda , semua bende.ahhhhhh , dah tatahan nih.

  1. tadi tyme pjk , ahh.mmg lah tade pape yg jd kan kan.tapi saya sakit hati dengan diri saya.geram sangat ! kenapa saya tak dilahirkan pandai bersukan.ahhhhh , rase mcm org bagang pulak tgk je.nasib baik miza syafiqa pun tamain.tade lah segan sangat sebab deowg tuh pandai bersukan tapi tamahu maen kan kan.terima kasih lah banyak banyak.
  2. sewaktu rehat tadi , saye nampak muke dia , dia lagi.menyampah sangat sangat.muke tabersalah jek.buat tanampak jek saye , dia makan selere jek , tahirau kan saya.geram geram dan geram.awak tahu , saya pikir kan awak setiap malam tau !
  3. tadi waktu bm , saya sakit hati dengan cegu farid.kenapa cegu cubit pipi ? cegu tahu tak , bukan mukhrim ??? yee , saya tahu org yg kena takesah pun , tapi rase mcm tapatut lah kan , mane bole pegang sesuke hati.nak cubit pon tempat lain lah.gatal , gatal , sangat gatal.ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
  4. just now , saya onl myspace saye.saye nampak dia ?ahhh , kenapa bole terjadi.walaupun ye saye tahu taberapa penting.tapi tetep sakit hati sangat sangat.ofl lah cepat !
oke , dapatlah dirumuskan , hari menyakitkan hati sedunia hari nih.hahaha , tapela.dah nasib saya.myb hari esok lebih baik kan kan.

^___^


p/s ; yg kosong tuh bold sendiri

Thursday, September 24, 2009

raye , raye , raye

as youu all knoe in my last entry , i went to negeri sembilan.oke bestt giler.hee.so , saya malas nak citer panjang lebar.tengok jee gamba nih ;)











befoe bertolak nih,kat rumah lae.









in the car, mak dan abah.












kat rumah nenek.










nih afia , comel gilak












dan ini time untukk balik





the end





haha, sikit je gamba nye ;))tape kan.ouh yaa , lupe pulak.time ondwy , ade minah moto beraye nih , bapak saya macam nak terlanggar kan kan , dia bole cakap 'blah la!!' haha lawak gilak , pecah perut semua ketawakan dia.wawawa.




lepas balik dr n.sembilan, singgah kat muar untuk makan.hampeh gilak , cekik darah tauke kedai tuh ! makan dah lah tabape nak sedap:P






third raye memang amat lah membosankan, ye lah.tunggu sanak saudara berkunjung ke rumah.macam biasalahkan kan.



oke , tahabes2 cite about raye.penat ahh.oke tutup story pasal raye.dan janji tamahu cite raye dekat blog nih.hahaha.



aduyaiiiiiiiii , lupe lahh.hmwk byk belum selesai ! tabole jadik nih.cepat siapkan aisyah ! jgn malas malas.haha , okey berhenti disini ye kawan kawan ;))


Sunday, September 20, 2009

salam aidilfitri

yeah , sori foe late to wish laa.tape kan kan ?hee , ye laa dah sibuk sgt prepare foe raye kan.nak masak laa , banyak ahh.hee

on , saturday i try buat ketupat.hahaha , tapi tapi jadi apentah.segan laa nak tunjuk !hee.mmg huduh.nak isi beras pon gerenti bocor bertabur semua beras tuh.wawawa.

first day raye ;

sememangnye penat yang teramat dan seronok yang tersangat.bagun jek terus siap siap nak g kubur.pastu balik tuh , bapak ( best lah panggil abah bapak ) ajak kami semua bersarapan dengan ketupat , sambal udang , ayam rendang dan sambal goreng.yummy !sekali lagi saye meminta maaf sebab tasempat mengambil pic makanan yg saya makan kerana sudah terlalu khusyuk makan masakan mak ;)

pastu pastu , lepas mandi semua siap siap dengan baju baru saya tuh , kami semua bermaaf-maafan , dan tangan mak bapak pun menghulurkan sejumlah duit raye.thanx yaa !dan kami pun bergambar.harap maklum gambar tidak bole ditonton !haha.

then , bertolak di kg halaman yg hanye beberapa kilometer sahaja dari rumah.kat kg tuh mcm belaku.malas lah nak cite , panjang lebar sangat.

dalam pukul 12 gituu , bertolak ke kg sebelah bapak pulak.tp kan kan , tahun nie kat kg tuh mcm hambar gile.semua yang dah kawin balik rumah mak mentua , yang keje kat hospital balik awal.haissh , tapi ade yang best jugak. hampir semua sepupu sepapat bapak saya , saya gi raye raye.yang tua , muda.best laa.tyme , kat rumah cik ani kot , ham buat lawak , nak pecah perut kami gelak.hahaha

youu noe what , lepas asar kami sambung raye.best sangat sangat.ahaa , lupa pulak.tyme kat rumah cik Idah kami semua dihidangkan dengan satay.sedap sedap.hahaha.alamaak , berat badan bertambah.tolong tolong !aduyai , risau betul laa.

saya kat kg tuh sampai malam.malam tuh , keluarga mak dtg kat kg bapak , best sangat dua keluarga besar bersama-sama.tapi harap maaf , tiada mood untuk mengepic pada mase itu.yelaah , muka semua dah kepenatan !

and befoe saya lupa , saya ingin memohon ampun sangat sangat jikalau saya ade terkasar bahase , terngumpat kee terbuat salah pape lahh kan kan , soriii tau tau !hee.and last sekali

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ;)

eh eh , nyahlah saya tunjuk satu gambar je oke.

tapi tajadi lah.sorii

and just want let youu all know , esok 2 syawal , saya nak balik negeri sembilan.

okay lets end entry nih macam nih jek ;))

Thursday, September 17, 2009

i'm back


yaa , foe a long time i'm not update my blog.andd just want to thanx to my comp , mcm paham2.time saya sibuk dia rosak , dan saya free dia betul !heedan gambar kat atas nie tadee kenemengene dgn cerit dibawah , cumaa saje nak melelehkan air liur korang korang :))

foe this twoo weeks , banyak gilee bende yang berlakuuu , aha takan nak citee sume tak muat nanti.i just want to let youu all noe , i've my neww life bebeh , i'm free yeah.

i just weird about this ;
foe this two days , i dream of s.pelikk sangat sangat dream tuh !kat dlm dream tuh , s lookin' at me and then i jadi mcm tamenentuuu.menyeramkan.pastu pastu , kat schl dia pandangi mcm semacam jek.he twins pun same.takuuuut !wht tht means huh ?grrrrr

oke oke , lupakan sahaja *bak kata pn.nora apabila telah melalut ke cerita orang gaji dia.haha , pape laa ^__^

Friday, September 4, 2009

selamat hari jadi

saya betul betul lupe nak post pasal bende nie semalam ;)

happy bufday makcik lilis ayuni
on 3 sept 2009 , yesterday
semoge panjang umur and murah rezeki
and and hope you long lasting dengan amoook !


dan dan

happy bufday jugak dalilah ;)
on 31 ogos 2009 ari tuh
hope youu , sehat sehat jek and kekal dgn bf kau ye !






Tuesday, September 1, 2009

saya ditipu , awak penipu

saya dah tahu semua , awak memang tapatut jadi orang

tapi saya betul betul tasangka awak macam tuu ;(

saya pikir awak baik , sebab rupe awak kool jek

tapi saya betul betul salah judge rupe tuu ;((

saya dah banyak sakitkan hati orang sebab awak , awak tahuuuuuuuu ??
sebab awak , sebab awak , ini semua angkara awak !!

bole saya nak jerit ?
jap jap , ahhhhhhh , ahhhhhhhhhh.huh , lepas jugak semua ;))

Friday, August 28, 2009

happy friday kee ?

hee , i think i have a new life.saya janji saya tak akan sebut name dia.awak semua pegang janji saya tau tau ;) haha

oke , tadik busan gilee.ye laa , tade sape nak teman saye , nak dengar saya cite pape lae kan kan.pape laa.tdi lepas wat hmwk , tnggl beberape je lae belance.hee.i called emylea.sayang , rinddu kat kau laa makcik , lame tajumpeee..

tadi called dye cakap ntah pape jek.gosip gosip and gosip.well , emy mmg byk ckp.haha.tadi strt2 called jek dia tanye bout 'tuuut ?*time nih tathu nak ckp apee blur.then , decide ckp je kot.cite cite dan cite.OMG , my tears falling again and again !haaaaaaaaaaaaa .




oke , pastu pastu aku cepat cepat tukar topiq perbualan kami.then , youu noe.dye cite pasal ank ustazah dye.tp kecik lae baru darjah enam.aku pun layan kan jee laa.hee.ustazah tuh org kelantan then dye ckp budak tuh iaini anak ustazah tuh loghat dye alaaa alaaa kelantan jugak.pape laa emy.asal kau heppy ;) awak tahu takk ?? sorii shahira shahiran , kami tergosip pasel awak laa.eh , saye mintak maaf ngn dye pun , bukan dye bace blog saye punh.haha

pastu ym ngn haziq.cite pasal nak jumpa dye laa , pasal hulk laa.ngarut kan kan ;)then ckp ngn dye nak smyg asr jap.bole pulak.hahaha

oke , nnt saye post lae oke.i should take my bath befoe the buke puase;)

Thursday, August 27, 2009

;(

he’s my only one
i give him all my love
even though my mom says no!
i just go on and on…

no one’s gonna take him away from me..

everyday and everynight
i just wanna hold him tight
and make sure that everything stays night
and everyday and every night
to dream of him is mu delight and know that
he’ll stay with me all the way


i dn't noe how to explain my feeling today.i think i'm going crazy today , why i made tht stupid keputusan huh ?why i don't think the others person ?how stupid i'm !! stupid veryy stupid.

oke oke , life must go on ye !don't be so silly aisyah !u can do it , u can handle it.yes , forget the past look the future bebeh ;)

my eyes getin' dark

Tuesday, August 25, 2009

tade kerja , cari kerja.


busan , busan , busan

ohh , mmg cuti sekolah perkara yg ditunggu-tunggu.oke , i tathu nak wat ape.duduk depan comp 24 hours jek.

ini

namanye


keja gilee
hahaha, akuu tada kerja.oke , nowi'm going sick to on my myspace.so , let it to be tenang2 dulu.mybe , next week i on balik ;)
haziq asyraff , sorii sangat sangat.i tataruk pic youu lae.i promise i will.but not now bebeh :)


Sunday, August 23, 2009

ahhhhhhhhhhhhhh

you think who i am ?

i noe i'm not so perfect.but please don't do this to me.sakit tahuuu ?tade ubat bole m'ubati nyee.

Friday, August 21, 2009

selamat berpusa


eh , mcm sekejap gilee kan dah puase.pastu pastu tahu tahu dah rayeee.ye ye ")first day puase , grrr.kene g schl ? mane ade org sekolah.cegu fauziah niee.heee..tp kene g la jugak.bukan nye wat pape pun.duduk2 jee.time tunggu budak2 lain solat duha , taubat and and hajat.i justduduk kat luar.pastu cegu rini pun duduk join skali.i just degar jee dowg cite bout nak masuk U.yee laa , i noe i just frm 2.so , kene keep quite jek.hee

lepas sume2 dah abis solat , kiteowng pon masuk laa dlm surau schl.time foe meeting.yaa , i , miza , shafiqa and fad ofcoz kiteowg amek pott belakang skali.malas nak amek pot.act , meeting tuh bukan nye ade pape pon.cumee nak lantik next year punye exco jek.kiteowng yg kecik2 nih tadee kenemengene lansung.haishh.btw , congrate laa sape yg dpt jd tuh.oke , lepas dah abes meeting sume bersurai then yinggl i ngn miza tercari2 akk fauzanie.ye cheti yg suke kutip utang tuh.haha..lepas bayar sume2 utang tuh , i ajak miza teman i jln balik.hee.thanx miza and sorii ssh an ko ;)

befoe i lupe , sedekahkan AL-FATIHAH buat teman saye md.azim adha.he just kemalangan two days ago.i heard dye dijumpai 2 jam lps dye kemalangn tuh.sian2..sekarang nih dye kat jb.mesti teruk.hope youu get better yee..cepat cepat laa sedar yee.

Tuesday, August 11, 2009

Big Fat Liar

it's oke if youu don't want to tell me tht story.but thenwhy youu told me jugak.and lie to me ? please , tell me the truth.can youu just say " that was private ".that was very easiest than made up story yg looks like real tuh !

OMG , how dare you do this to me , your own BFF ?

i'am gonna cry.tapercaye ! you have such a good looking person outside.but inside you are full of darkness.

Tuesday, August 4, 2009

from me to youu

i know that you very nice never ever tell me lies you're always there to comfort me and cheer me up when i am down

however that is it
you’ve got youre world and i’ve got mine
and after that we’ve been through i must say

sorry honey, my heart is not for you
sorry baby this love is not for you
sorry honey, my heart is not for you
sorry baby this love is not for you


p/s ; H i do want with youu.but youu noe laa.i can't ! sory babe.can we just be a vey very good friend only ?

greatful

yeah , laslly i got it
dah dpt pon nak remove bendealah tuh !
suke2

then , schl going on like usual
yesterday , pn.aspalela like merajuk2 ngn kelas aku.ahh tulun'.cegu jgn lah.kiteowng tabermaksud mcm tuh.bukan kiteowng tanak bagi thu about tht making shirt and the trip tuh.we are not comfirm lae laa cegu ! nvm laa.btw , oke i was suprising when najiha said that she likes 'tuut'.OMG , hahaha.but dye tanak mengakuu !!


and sbp johor ramai yg kene demam2 mcm tuh.sian eh ! shukerlaa dato onn takene.tp klau kene bley cutii haha.eh , ngarut2.bahaye laa.klau meninggal baru nyesal tasudah.about virus tuh , tolong laa jgn merebak cpt2.and and rizan now at home.hahaha..hope youu get better oke ;) mkn ubat byk2 au !

Tuesday, July 28, 2009

hee ;)


yeah , i rawk with my neww outfit ;)




i really hope , one day i'll play guitar


i noe , i'm not hot like youu , but please don't make me feel so down :)

Saturday, July 25, 2009

tiring day

'bangun pagi dan dunia here i come'

hahaha.i love tht iklan sgt2.i dont really noe why.wht i'm gonna to story right nw ?lets strt with friday yg lalu..i went schl alone becoz zara is demam laaa.eh eh , baik laa cpt ye.oke , kat schl like usual bored."fatimah tadtg nape ?"grr , i do hate tht question.tp tp , i had to answer it laa babe.time rest fridayari tuh busan gilee.then , dah laa rehat dua org jee.najiha dah laa segan2 mcm tuh sbb entah laaa dye.ada admired dye.grr..next , time balik arituh.aaa tlg tlg !tanak balik sorg2then terpakse jln la jugak.hahaha.nape ea takut balik sorg ? weird ")that evening i ym ngn haziq and lukman.hahaha..lukman opened his webcam and i saw him.idk why i'm going to laugh and laugh when i saw him.hahahha ym ngn haziq like usual jee.but best laa jugak.^__^.

oke2 , saturday coming.ahhh , 'darjah khas' !! tasuke tasuke.but but , i just go.blaja masuk telinga kanan kluar telinge kiri.melekat dua tiga jee.hahaha whn i met my fren in darjah khas , mcm2 story kluar.hahaha.gosip gosipthen , petang tuh.going summit with my sista and lilis .oke , i told youu mmg tabest.they all story about sbp and sbp.hahaha..ape best sekolah tu ?hahaha.then , terserempak ngn syairazi.why he looking at me like tht haa ?like want toeat me jee ;)i just ignore him.like tapenah nampak.hahaha..

yup , i noe my post such a boring.noting interest at all.hahaha.but oke laa.i was new here.so , i try to improve more.i do love sharing story with other.but , i can't elobarate it.hahayaa , i think i should stop here.and i'll post more next time.

Thursday, July 23, 2009

i'm here

hello bloger :)
i'm new here.i just learnt hw to use this ,
and thanx foe teaching me.now , i'm going to explore about this more
so , i can make it coulorfull with story