Thursday, December 31, 2009

satu , dua , tiga



jeng jeng jeng



HAPPY NEW YEAR !

say bye 2009 and hye 2010 ;)


semoge Allah mengampunkan segala dosa sepanjang 2009 dan permudahkan segala urusan sepanjang 2010 !



:[

people nowadays semaken terok !

eceh , menyampah mula mula jek ayat mcm nak kene lempang.HAHA. Tidak , saya cakap betul kan ? err , malas lah nk terang kan banyak banyak. Nanti some people judge me laen pulak kan.oke , lupakan lah sahaja.



first thing first , saya post this entry hanya lah untuk mengatakan rasa ketidak puas hatian saya ! I do hate anak anak cegu Dato Onn.oke , myb hanye dua tiga kerat sahaja lah saya benci. Tapi kenapa anak anak cegu Dato Onn sukee sgt mengambil kesempatan.ouh yaa , myb bukan hanye di Dato Onn. mungkin disekolah laen jugak. Contohnya , I've known anak cegu kat schl Dato Onn tau. Awak tahu , bole pulak dia dah daftar dulu before org laen daftar , dah amek buku buku semua , dapat buku teks yg baru ? apelah ! pada saya mungkin tak apelah kalau dapat buku teks baru semua tuh , tapi untuk budak budak kelas atas yg dapat buku lame mmg tak puas hati sebab budak kelas bawah anak cegu dapat buku teks baru ?  achi ke tuh ? lansung tak adil !ouh yaa , kalau lah ade teacher , or anak cegu schl Dato Onn yg ter-bace.Alhamdullilah lah sgt. Tak kan saya nak ckp kat PIBG kan pasal nih pulak kan. so org yg saya list kan nih , cepat cepat lah sedar kan diri dan amek lah tindakan ! kalau lah saya jadi pengetua , dah lame saya membenteras bendealah nih.walaupun remeh , tapi keadilan itu penting !

Kalau lah saya suatu hari nanti ditakdirkan jadi cegu dimana mana sekolah sekalipun , jgn harap anak saya akan saya sekolahkan same tempat dengan tempat saya ajar.Kalau lah terpaksa jugan sesekolah dengan saya , I'll not going to do the same things as the teacher in Dato Onn do.Titik !

ahhhhhhhhhhhhhh , akhirnya lepas jugak segala yg terbuku dalam hati sanubari saya ! No more tension kay. :)



aisyah

Monday, December 28, 2009

tape ^-^

tape waaak , saya paham ape maksud disebalek 'busy awak'
saya betul betul paham :) tade lah saya tak kesah.kay dont youu worry about me ! I'm okey.
wakkk , congrate kay.datoonn not-so-bad lah.yeah , nxt year saya jumpe awak lae , hahaha.
(err , hopefully awak bace entry saya  nih )


last but not least ; I dah sayang balek diri saya ! heee.weee

oh yaaa , I feel sorry to my Mr Pyby ( only me know what is Pyby , haha ) tak bukan ape , lambang walkman dah tercabut dari tubuh Pyby saya tuh.nnt saya cantum kan balek kay ! okey , korang nih sebok lah nak tahu Pyby tuu ape.my Mr Pyby tuh phone saya lah.colour phone tuh Putih dan Biru-PB.kay klau korang sebut P ngn B dia dieja-PiBi and saya tukar I to Y.errr , mengarut jek kan ? hahaha


today saya macam demam lah.ahhh , myb I should rest now and take a panadol and also sleep early tonight :)

oh yaa , hows my page ? verry simple and I love it ;) awsome.hahaha FYI , I mmg org yg cepat bosan so I decided to change it.hee


 Oke Bye !

Friday, December 25, 2009

^_^

kkay , awak awak semua. I really sorry jika bahasa yang digunakan sebelum nih amat kasar.tuh bukan saya , tuh satan yg mencerobohi diri saya.hahaha


love Aisyah ;)

Thursday, December 24, 2009

vehement , grrrrrrrr.

jap , korang yg tanak bace baek cepat tutup page nih.





















I feel like want to kill myself , nak terjun dari tingkat 88 turjun pastu mati katak ! hey , kau dah buang tebiat ke huh ? ingat Allah Aisyah !

ahhhhhhhhhh , I hate myself today.oh not yesterday , not not tujuh lapan hari sebelum hari ini saya dah benci diri saya ! saya tak tahu lah kenapa , mcm meaningless jek hidup. Saya tanak hidup dan Saya tanak mati ! mcm mane tuh ? lantak lah.sekarang mcm nak campak jek laptop kat dinding , phone dah campak mane entah , dah  terburai isi dalam ! padan muke kau phone , BLUWEEK : P.

badan dah maken berat , pipi kembang sana kembang sini , peha dah mcm peha gajah. kejap , ape aku kesah ! janji dapat Hidup lae kan ? idiot Aisyah ! yes 110 % saya tak setuju. Saya tak Bodoe lah.pandai pandai cakap saya bodoe , pandai pandai cakap saya berat. Saya rengan lah ( perasan ) !

daripada meng-hadap laptop 25 jam ( sape ajar kau Aisyah satu hari 25 jam ? 24 jam lah ) baek saya mengaji , berzikir , bertakafur , ber-solat banyak banyak ! sebelum saya jadi lebih jahat  , baek saya cepat bertaubat ! tenang sikit hidup , aman sikit hidup.sape cakap sikit ? banyak lah.tenang banyak hidup , aman banyak hidup.


ahhhh , enough lah Aisyah !












Omaigod , schl hols is coming to the end and I'm not finished my homwork yet ! ahhhhhhhhhh.






take-a-short-notes ;

nowadays I keep fedup with those stupid things. If you all tak phm lagi what is stupid things , here I give you some example ;

facebook , skype , msn , myspace , twitter , blogspot , yahoomassanger , flicker , friendster , weebly , meebo and so on lae lah.

seriously feedup ! and I don't know why !

Thursday, December 17, 2009

I am strong like a Batman

heeeeeeee , geeeeeeeeeeeeee.err , ignore jek title ( saje buat gempak )




longtime not onl.hahahaha , I'm back everyone ;)
ouh , attention here ! I don't have an old Aisyah or even the new Aiyah.It just me , Aisyah Ahmad.The real one ;)




not-so-absessed-with-those-stupid-things



ouh okey , mybe one of you pelik apelah yang 'stupid things' tuh.here , stupid things is things tht you all can onl.get it ? oke good

and kawan semasa saya berkhayal cakap saya memang patut lupakan semua stupid things tuh and saya rase saye nak close semua account yg telah saya cipta.amacam ? omaigod bole caye kee .jap mcm syg pulak !




btw , gathering on wednesday with my old friends and it was verrry fuuuun !I am verrry  sorry , I datang lambat dan balek awal. hee : P tp seriously I enjoy it yeah (:

Friday, December 11, 2009

hee , Bye Bye semua !

I post this entry today just wanna say godbye everyone ! I gonna miss you all.hahaahaa I gotta go for a moment. Yeah as you all know , I'm not feling well lately.puzzle with eveything happens ;)



haaa , oke maybe I am not onl those stupid thing for this three , four , five days or maybe a week.
so , Good Bye everyone.


I'll back soon with a New Aisyah ;)













And before I end this entry , I wanna you all enjoy this.my fav ;)





Bye , love you all  ; P

Wednesday, December 9, 2009

sakeeeet !





ouuuuuucccccccchhhhhhhh , ouuucccchhh !

huh , I really hate dentist youu knoe ! bukan I takut , doctor gigi tuh semua mcm ganas ganas.buat baek baek tabole kee ? nyampahhhh ! bahaahaahaahaahaaha (:



tadik gy jumpe doctor gigi.tanak tanak ! tapi memandangkan dah dekat 6 bulan tak check kan ? terpaksa lah jugak ! nyampah tengok muke doctor tuh , tapi doctor gigi yg nih mcm baek jek kan.hahaha so I sanggup lah bagi dia raba raba gigi I.hahaha
 

so , I sarankan anda gosok gigi selalu yek.3 or 4 times everyday and kalau bole lepas gook tuh , kumur kumur ngn listerin tau tau !

kawan kawan , gosok gigi tau :)







sape gosok angkat tangan ! ahhh , awak tuh. yg tak angkat tgn tuh.tak gosok gigi eh ? I nampak awak dari sini !
hahaha



Sunday, December 6, 2009

Happy Birthday !



selamat hari jadi Rizan Faez ;)


semoge panjang umo and mura rezeki yeah !
awak , sori kite tak bagi present kat awak , tapekan ? nak call pun kedit tak cukup , hahaha




nyah kawan kawan saye nyanyikan untuk awak ;)

Friday, December 4, 2009

finally :)

yaaaaeehh !

akhirnya exm sdka habes jugak , ouh gembiranya ! hahaha.setelah penat memerah otak sampai kereng otak I , akhirnya berakhir sudaaaaaa ! yaaay yaaay.heee



selamat tinggal dewan peperiksaann !

ouh yaaa , sebelum I lupe yg ade arrow tuh , tempat I berhumpas pulas menghetam jawapan.hahaha. jap jap , myb ade yg pelik-why I still darjah khas walaupun I suda 14.oke , bia I jelaskan yek.PERHATIAN I masok darjah satu sekolah agame lambat oke , bukan I tak lulus yek.ambil perhatian yek kat sini Bukan Tak Lulus .

hmmm , seyez I mmg nak amek pic ngn kawan kawan I time habes exm tuh , tapi memandangkan kesemuanya agak malu plus dah tak sabo nak balek kot.hahaha










I've got one story to share here ;


there is one guy.WOW , gile macho beb.his name just known as Putra.wallawehhhh , seyez sejak kali pertama I melihat muka dia , cair siak.hahaha.kami sedarjah khas , tapi belainan kelas.seteap kali I go to darjah khas , bole dikatekan hanye untuk melihat dia.hahaha.jap oke tak lah , nak blaja lah jugak even tak masok satu pun yg dibelaja kan.

I mmg admired gilak lah dgn dia and I dapat tahu dia sekolah tahfiz.wwwwaaaaaahhh , mmg perfect ahhh.baek , handsome , tahfiz.ahhhhhhh , my prince charming.

ahhhh , oke enough about him.coz you knoe what ? he has his own special girl friend.how hurt I am :( oke sudah lah , dia tak padan dgn I.Good bye Putra ! dada.










hahahaa , oke youu knoe what ? semalam abg I picked me up from exm around 3.30 mcm tuu lah.then , hhe and my sister ckp nak pegi bpmall.whatt ? hey , I pakai baju schl lah. tapi apekan daya , terpaksa jek lah ikot.

and I was like , errrrr.geram jek  , gy bpmall HANYA nak beli bigapple and coolblog ? thts all.errrrrrrr , sabo jek lah kan. pastu suro I share bayar ? hey , ahhhhhhhhh.









hmmm , see you all on my next post oke ! Bye Bye