Thursday, May 31, 2012

Wordless



I  know its hard for you too. But, thats what your parents want. I redha. Kalau kita ada jodoh, tak kemana InsyaAllah.

Sunny Thursday :)

Assalamualaikum....

31 May 2012, it has been 5 days dah holidayyyy. Haha, I hope its not late to wish HAPPY HOLIDAY ! I was very busylahhh since cuti hari tuhhh. *kenyit sebelah mata. Hahaha. Setelah lebih kurang sebulann dah I tak balik rumah, duk terperap jek kat sekolahhhhh. Fuyoooo. Tuhlah bila balik banyakkk benda nak buat. Itu dan ini. Nih pun baru je balik dari 'holiday'. Errrr -_-. HAHA Penat.

Tujuan utamaa update blog?

Saja nak ucap salam sejahtera kepada semua. Bersihkan sarang sarang dan habuk habuk dalam blog nih. Hahaha. Bila dok blogwalking, rasa teruja nak update blog. Haha. Dok usha blog dena bahrin lah fatin liyana lahhh, membuak buak rasa nak update blog. Sebernarya banyak nak cerita tapi bila dah depan laptop nih tangan kaku. Haha.

Bukak facebook ada jek massages tanye homework. SMS pun tnye homework, baguslah budak SAMURA. Haha. Tapi malang, homework saya masih kekal dalam beg tuh. Hee. Wahai diriku, buatlahhh homework :) Hee. Today, I've cencel my date with my friends atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan. Fuhhhhhh. But its okay, lain hari kita rongeng lagi. *ayat nak sedapkan hati.

Ohyaaa, i just finished my mid year examination. Result? redha jek lahhhh bak kata abg Aren. Hahaha. Tapi isyaAllah tawakal jek lah. I've done my bestt. Bila cuti nih ramai kawan ajak pergi easy addmath lah, easyphysics lah. Tapiii, aduyaiiii hati ini keberatan. Tambahan pula, badan pun dah beratt. Haha.


Haaaa, bercakap pasal badan berat, sumpah peratus kenaikan berat badan menjadi jadi. Subahanaalah. Tak bolehlah nak diet kat sekolah tuh. Makan makan dan terus makan. Hee.



Masa form 3, lemak kat tgn tak muncul laagi, perut pun masih slimmm jek :)



Nampak tak yang di perut serta lengan dan jari yang membangkak. Arghhhhhh !


Ayokkkkkk, habislahhh susah orang nak masuk meminang nanti. Hahaha. 



Okaylahhh. I'll update more nanti. Haha, doakan I boleh kurus. * hati berbisik nak pergi London weight management. Haha. Okaylahhhh, byee. See you soon :) *mak dah bebel suruk angkat baju kat ampaian. Byee :)