Tuesday, December 21, 2010

Boleh tak kalau kita bukak paip keluar duet ?

Hye blogers. Lama gle takkk post. Tah, takde mood kot nak tules. Mana tah si mood tuh pi lariii. Haha. Heh, ok meh cek teros terang idea utama nak buat entry kali nih. Holiday yang kira boleh lahhh best. Blurrr -,-

Pada mula nyaaa, rancang mmg nak pergi Frezer Hill. Tapi hmmm, dah takdir kan. Reda jek laa. Takpe toksah nak buat kisah sedih. Haha. Ok after had a family meeting. We decided to have our hols dekat dekat dan selama 3 days jek. Ok what dari ddk rumah jek kan ?

So, dari percutian yang relax2 hirup udara segar bertukar kepada percutian penat hirup asap tapi seronok ! Yeah, we went Melaka and Kuala Lumpur. And we really enjoy the YEAR END SALE ! yes ! haha

Here the picca.








Serius, gamba semua macam hape ntah. Yek laah, meh cakap ngn saye siape jek kan berani masuk gamba hodoh dalam blog dia ? Cepat cakap. Takde kan kan. Podaaaaaahhhh :)

The thing I most remember when I ate at Ayam penyet. Fuhhh, mabeles. Jom belanja saya lagi boleh ? Kempunan nih. Hahaha.


And yeahhh, siape ada jumpa baju liltle miss


Haaa, tahu tak ? Masa tuhh dah benti dah kat dpn kedai tuh. Tapi tah tak beli plak. Takde rezeki laa KOT kan kan.... Ok belikan laa eh ?


Lastly, lepas buat entry nihh rase macam nih mcm tak bole panggil percutian kot, kita panggil berjalan jalan di kota. Hahahaha


Nota kaki : Hmm.. Rase mcm tak jadi nak tukar URL blog. Kita cari name blog baru jek ok tak ? haha. Kay, toodles, bye !


2 comments:

alin said...

wah..jauhnye percutian...gmbo kt ats skali..header tu..sbnrnye nk amik gmbo lelaki 2 org tu kan..ehhhe

Aisyah said...

hehe. JAOH sgt, seap kene merentasi laut hindi nak sampai. Haha