Thursday, February 7, 2013

Kembali ke sekolah XD

Assalamualaikum :)


Carilah I ?

Hi blogers. Actually mata dah kabur kabur kusam jek nih. Sepet macam Min Ho entah ape entah nama korea tuh. Tak minat sangat pun. Haha. Tengok jam pun dah tak nampak. Nak tekan tekan huruf nih pun samar samar jek. Hahhaaa. Inilah sintom sintom mengantuk. Tapi still degil nak post jugak. Weheeeewwww. Sebab iolls punya tahap rindu dah sampah phD level. Cewahhh. Cita cita tuh. Ahaks. I just damn miss SAMURA.

Menangis menghaum nak balik samura. Lagi lagi laa nih nghamai yang melawat samura. Nak ikutttttttttt tapi busyyyyyyyyyyy lahhhh. Almaklumlah ramai jugak yang join EIT. Tapi gua ni english tahap tadika jek. Melayu tulen lah katekan. Berangan nak join EIT tapi masa sekolah duk lari tingkat tiga tengok jek dalam dewan alumni buat program. Haktuihhh, pigidaaaa. Haha.

Tadi i was dig out my old album dalam laptop nih jek, naaa waa jumpa gamba lama lama duluwwwww. Tapi sikit jek. Banyak kat computer kat belakng tuh. Tapi computer tuh macam kura kura lahh. Hewhew. So banyak pic niewwww tak tahu masa bilaaa. Just enjoyy watching :)



Ni time form4 kot. Dah last dayy ahhhh cenggitu. From left Shafiqah, Izzati, Ain, Gemok, Rock aka Zul, Nik, Dibah. Classmate forever :)




Bersama Pak Din , penyanyi ghazalll. Budak azzam tuhh. Kewkewkew. pak din cool. Ni pun time form 4




Dua bawah ni pun form 4 jugak.









with kakak kakak. muka ikhlas nih. haha. 




zapin time. gua orang kuat makeup ni. opssss. muka mcky tak bole blahhhh. rinduu doh zapin. boleh kurus tau.



ni masa iolls masuk pertandigan bowling. i sorang jek frm5 time nih. lama tinggalkan class tau. iskhh. i wish to have all the ball i only can own satu jek. :(


bawah bawah nih semua masa pengatarabnagsaan kat jogja. cool gila. best memories ever :)









pengetua yang awesome gila. comel pulak tuh.






dua atas nih bila sekolah lain datang. macam macam sekolah. macam macam ragam...






time drama english hari rabu. cerdiknight forever.



before spm nih. Kiteorang spent time lama gila. I just mis uollls maknoks. koranglah awesome bff yeahhh.
Banyak kenangan kita bersama. Banyak sangat. I just cant write here. Samura mengajar erti persahabatan. Jangan lost contact yeahhhh. Sad.



Koka and Abe uolss just too cute lahhh. Rindunyaa jenaka korang. Muka Abe takyah nak buat comel sangat lah kan. Hewhewhew. 





Main hujan. Gila gila. Ni break spm nih. Spm tak habis lagi. Rinduuuu



The girls yang comel. Terima kasih segalanya sahabat.
















Lihatlah gua sangat selebet. HAHA. Go Johor. Ni masa tunggu kembara mahkota. Buku tetap depan mata uolls. Nih sebab tengah exam ape ntahhh tapi harituh exm batal sebab kena lambai lambai. Haha. with ayie. KT rawksss.


 Booksssssss Hahaha.




Ni time bukak puasa kat hotel gitu samura kaya. Haha. Sedap gilaaa. Tapauuu lagi tau. Ada jugak bukak pusa kat Sabak Aur untuk pemenang pemenang samura. Tak tahu mana gambar tuh. Hihi. Samura mengenyangkan. Rindu masakan DM. Sarapan, lunch, petang, malam, supper. Oh goshhh rindu suasana tau. Berebut rebut gitu. Line up panjang. Haha. Lagi lagi bile spm setiap minum petang KFC lah Mcd lahh Pizza lahhh Mabeles.
Cerdiknight. Muka I hodoh sebab kene rumble nih. Masa form4. Besttttt gila. Ada kek and pizza lagi. Yang lain tuh edit2 sahaja. Copy from cerdiknight grouppp.


Fuhhhh penat i tekan tekan nih. Haha. Mata pun dah tak mengantuk takk. O mai rinduuu sangat sangat. Tak tahu ape perkataan lagi. Terlalu banyak memories dan pic. Tapi iolls tak cerita and upload laa kat sini. Kalau tulis semua amboi semput maknoks. Banyak sangat event dari form4 sampai form5. Macam macam ada artist dalam negeri lah luar negeri lah. sicsef lagi lahhh, mtk, mrs lahhh. belum program akedemik lagi belaja kat  hotel la macam macam . Haishhhhhh. Banyakkk. 

Banyak pic kat sini pun part dengan classmate bulumzzzz dorm lagi. Tapi do't worry semuanya tersemat rapi dalam kepala hotak. Cuma laaa ni i rinduu cerdiknightt. Oh yaaa sebab one of cerdiknight tengah eksiden tuh. Doakan dia cepat sembuh tau kengkawan. Kitaorang sayang dia. Wasabi cepat sembuh tau sastera boyyy. I miss you :( Even lu setahun jek kat samura you're part of cerdiknight family tau.


Here my form5 classmatee. Banyak kenangan manis dan pahit. I miss uolls. 


Dari kiri :

 Atas : Shakira (P. Kak Na), Faihaa, Gemok, Hajarock, Ai_nara, Odahhh, Izzati, Yanaa
2nd line : Nuryn, Fifi, Nina, Rayzoe, Kiki, Shafiqqqaaah, Dibahh, Najla, Shieraaa, Haniss
Duduk : Koka, Abe, Umarrr, Moquee, Nik, Cikgu Fadzilahhh, Ayiee, Rock, Dasuki, Syukriii.

Sepatutunya ada dua class teacher. Tapi brother hafiz masanih kat korea for program pengantarabangsaan. Rindunyaaaaaaaa. Nanti i nak buat seloka ke lagu ke untuk korang lahhhh. 



Sebelum tuh enjoy video samuara batch i 29tyfive dekat you tube. Banyak lagiii search jek kat you tube




Okaylahhhhhh I nak tatap majalah sekolah jap. Hahaha. Nanti buat entry lagi pasal SAMURA. Pasal dorm banyak banyak pulokss kay. I banyak dorm tapi Hahaha. Almaklumlah suka merayau malam malam kat dorm orang. Hewhewhew. See uolls in my next entryyy. Bye. XD

Love Aisyah.

No comments: