Friday, January 25, 2013

Salam Maulidurasul :)



Assalamualikum,

Hi uolls. Oh have been a few weeks tak update. *fewfewfew. I'm kindaaa busy person duhhh. Seriously. *muka serious macam ni --*  Haha. am i working now? Oh nomnomnom tidak bukan no (dan seangkatan perkataan yang mengatakan tidak) *ketawa sorang. Opsss sekarang pakai ni #ketawasorang. Haktuihhh. Ini semua poyooooo. MLM fever. Hacuuuummmm. Nak tisu satu boleh? Lap kat screen laptop.

Oh yaaa semalam ialah malud. So, salam maulidurasul kengkawan. Mantapkan iman dari hari ke hari. Azam azam. Hee. Sejak maulud nih rasa macam insaf almaklumlah rancangan tv semua insaf insaf tangkap lele sedih punya. Amboi, mana dak nye dari 101 sampai 106 pastu langkah 114 semuanya Alhamdullilah (demam MLM lagi) Haha. Lepas dan insaf insaf nih tukar 713. Setan mula datang. Tukar 722 makai setan duduk sebelah. Lepastu tukar 411 kee 433 ke kan , setan duk bertenggek dah. Astagfirullah. HAHA tak lah joking. Tengok jek tak menghati pun. PEACE

Y'know, lately nih i've been busy with my cousin wedding stufff lahh. Selamat Pengantin Baru Kak Lin dan Abg Sawal. Raikan cinta canggitu. All the picture still in the memory card. Fewfew. Malas doh nak transferr. Dari malam khatam quran, berinai, nikah, weding day side perempuan, out door photo (sawah sawah gitu, i ikut tau) , terus ke weding day side lelaki. All tht still in the memory card. Here a few photo i curi dari FB orang. Jangan marah.



Malas nak upload lama2 :) By the way, happy gila two weeks haritu. Mesra mesra dengan cousin. Bukan senang nak jumpa tau.  Lepas ni weding di rumah gua pulok. Opppssss




And she using my instax mini 7.o to record their weding. Habis 2 film. This photo fresh after the nikah pagi tuh for the guest book :) Amboi amboi. Bytheway tengah pujuk abah belikan paloroid stuf macam dalam blog nih http://saffawati.com/ boleh lah boleh lah bahhhhhhhhhhhh !! 

Okaylahhhhh see you again in my next next entry. I've got to go nak uruskan markah koko jadah duh dan borang upu yang terbengkalai lagi dan juga biasiswa mybank tuh. Haktuihhhhhhh, Sertaaa my social network yang dah lama terbiar. Okayyy uolsss assalamualikum dan salam sejahtera :)

xoxo
aisyah 

1 comment:

hajar saufi said...

Assalamualaikum. hai. have a visit on my blog :D
ur's nice