Thursday, December 27, 2012

Cahaya dari Mu :)

Assalamualaikum, 

Hi. oh yeah meet me again. Today is thursday. Nothing to do todayyy. Woke up late, errrrrrr HAHA. Todayy make some blogwalking. Oh yeah, a lot of fun storyyy, a lot of contest, a lot of  tagged. It was awesomee.  Today post is about Islam. A lil bit big issues right? HAHA. No lahhhh I'm not to havva debat dgn others mcm dekat facebook yang i terjumpa page about murtad and so on bla bla. What can i just say. 


"Ya Allah, peliharalah dan tingkatkkanlah iman aku dari hari ke hari. Sesungguhnya aku takut kepada kematian. 
Aku hanya hambamu yang lemah dan sering melakukan kesilapan. 
Ampunilah dosa ku , dosa ibu bapaku dan dosa semua umat Islam. 
Kembalikanlah mereka ke jalan yang benar. Berikanlah aku petunjukmu. 
Sesungguhnya enkaulah yang Maha Agung. Amin"

Hmm, what ever its dear followers and friends, Ingatlah pada Allah okayyy. PEACE Try to change insyaAllah. Tolong doakan saya. Cause i really need it. Yaa, after dah tak sekolah dekat samura, dah takde islamic program. I miss all that walupun kat samura macam memberotak tapi ia tinggalkan banyak kesan dalam diri. Help me.



Okaylahhhhh see you guys in my next post. Assalamualaikum. Love Aisyah  <3

2 comments:

Aisyah said...
This comment has been removed by the author.
diilala said...

insyaAllah boley.kalau betul nak berubah insyaAllah Allah akan tunjuk jalan.