Sunday, January 1, 2012

Just enjoy what future holds for me :)

Hello people.

Dikesempatan ini, walaupun dah 2 haribulan. I nak wish Happy New Year, welcome 2012 and bye 2011 :)

Dah lama I tak updated my little diary kan? Haha. dah berhabuk, bersarang bagai. Wohoo. I've been very busyy lahh. Homeworkkk should be done by this night, so I've to korbankan masa. Haha. Online pun dah jarang jarang lagilahh pulak nak jot something here right?

But its okayy. Haha. I know you guys must be miss me a lot right? Haha. I'm fine, sihatt lagi. Cuma ni demam dah dua malam. Ishh, macam mana nak balik sekolah. Haha

Talking about school, it was the sangat-menyakitkan-hati-tambah-malas. Hahaha. Today is my last holiday. I've to goin' back to samura. Semua barang belum pack. Barang pun banyak lagi yang belum beli. Baju tak iron
lagi, semuanya tak ready lagii. Tapi insyaAllah hari ni semua selesai. Harap semua berjalan dengan lancarrr :)

And this 4 january, I'll strt school as the form fivers. Wow! Life is juat a dream. It just too fast or too short. This year I'll sit on my superb big examination called espiem. Am I ready? No I'm not! but from now on I've to get ready. I wanna makes my family proud of me. InsyaAllah Amin. Pray for me to get straight A and if I can inyaAllah straight A+. Amin.

I've don't have so plenty of time, so I think will see you in my next entry insyaAllahh.

Oh yaaa I want to wish my girlfriend, Hazira Nadiahh. Happy Birthday ! Get readyyy with telurrr :P Nyahhh jangan terharu sangat :)

Happy birthdayy old girl ! Alamak terselit yang belakang tuh pulakk :)


Okayylahh bye :) kita jumpa lagi dalam entry yang akan datangg. Bye people, I'm going back to samura esokk. Bye agaiiin, okay bye. Ishhh, tak nak publishh. Nak tulis lagi. HAHA. Okayyy, insyAllah hari hariku di sekolah semuanya okay dan dapat siapkan homeworkkk dan dapat bangun pagi dan tidur lena di sana :)

Okay bye, see you guys cuti tahun baru cina, lagi 3 minggu. Okay byeee ! Muaaahhhhhh love Aisyah :)

No comments: