Wednesday, October 13, 2010

penghabisan !

Sambung ayat kat atas - penghabisan PMR 2010. 11 Oktober 2010 jam 4 petang. Fuuuhhhhh , pertama sekali yg saya buat lepas pengawas tuh ckp berhenti menjawab ialah jeritttttttttt ! hahaha. yeah yeah dah habes. Tapi bile dah dua hari habes exam nih rase rindu pulak. Rindu nak dgr mak suruh belaja , cegu bagi info2 yang terbaek , kawan2 sebok bace buku. Moment tu dtg sekali seumur hidup. Saya tak kan pernah lupakan saat2 terindah tuh

PMR dah habes , all I need to do is just tawakal kpd Allah. Saya dah buat sehabes baek.Dah jawab semampu yang boleh. Terima kasih Ya Allah. Terima kasih engkau permudahkan aku untuk menjawab soalan.

Eh eh , dah dah. PMR dah habes. Its time to enjoy. Lets start the party :) last night , selasa mlm rabu. Kiteorg decide nak celebrate selepas 3 tahun berhempas pulas. cewaahhh. Thank you guys. Thank you because you cheer up my night. I love you guys.

Lets me share how the party going on ;


Start 6.30 pm. But all classmates come after magrib. Petang tuh saya dah 'rewang' dulu with a few girls. Eceh, rajen seyyy. We had bbq. It was great.




Tengok lah anak dara En. Ahmad. Rajen !




 Ape ntah minah nih bebel kan. Kipas tuh betul2 , jgn hangus.


Pastu , lepas magrib semua dah sampai kite strt majlis dengan bacaan doa oleh USTAZ syafiq. hahaha. Then , time to eat. Before mkn2 , snap2 picture jugak !






Yg pakai baju puteh tuh Tuan besar sbb perot dia besar ! haha. Akmal gua tabik kat kau. Kau betol2 suporting.




 Its time to eat !












 Lepas makan , kite org adalah ranncang game kecil kecilah jek. Kotak beracun. Saya tak maen. Yelah jadi tukang buat. Isi kotak semua dah thu kan.
 First yg kene , Kecik. Haha. Dia kene ngaku siapa yg dia suke :)
 Pastu ada beberapa lagi yg kene. tak engat sgt. Ramai.


kene joget  USTAZ syafiq :)

 Kene minum air byk2 :)


 Auuu , kene suap menyuap. sweeet :)


Farizad kene ape eh ? haha. Maluuu


 Sorry dihaaa , pinjam bf kau jap.Asal lahh kau tade bestfriend pompan laen dlm kelas.
Tgk muke saya betapa hodoh , betapa gembira. hahaha

Mak nyah nih pulak kene maen gunting batu kaen.


Haha. Awsome. Byk lagi tak engat. enjoy gile mlm tuh. Gelak tak engat dunia ;)  Then , Tuan besar yang besar buat keje gile. Beli telur dan tepung baling kat semua. Fuhhh , hamis. Habis semua lari samapai hujung taman. 

Tgk Zaid nih , habes hamis baju dia. Geli laaaahhh kau !




 Lokman pun terut serta walaupun sudah berlainan kelas.



Maseng2 gembira. Shoook tak engat dunia. Tapi engat Allah. haha. Party habes around pukul 9.30. Anak2 dara kite tabolek balek mlm2 :)

Thank you guys I really enjoy. Love you all !

2 comments:

lolipop gurl said...

wahhh best gilaa budak f3 kak aisyah :D

Aisyah said...

sabar. nnt mira lalui jugak :)