Friday, December 4, 2009

finally :)

yaaaaeehh !

akhirnya exm sdka habes jugak , ouh gembiranya ! hahaha.setelah penat memerah otak sampai kereng otak I , akhirnya berakhir sudaaaaaa ! yaaay yaaay.heee



selamat tinggal dewan peperiksaann !

ouh yaaa , sebelum I lupe yg ade arrow tuh , tempat I berhumpas pulas menghetam jawapan.hahaha. jap jap , myb ade yg pelik-why I still darjah khas walaupun I suda 14.oke , bia I jelaskan yek.PERHATIAN I masok darjah satu sekolah agame lambat oke , bukan I tak lulus yek.ambil perhatian yek kat sini Bukan Tak Lulus .

hmmm , seyez I mmg nak amek pic ngn kawan kawan I time habes exm tuh , tapi memandangkan kesemuanya agak malu plus dah tak sabo nak balek kot.hahaha










I've got one story to share here ;


there is one guy.WOW , gile macho beb.his name just known as Putra.wallawehhhh , seyez sejak kali pertama I melihat muka dia , cair siak.hahaha.kami sedarjah khas , tapi belainan kelas.seteap kali I go to darjah khas , bole dikatekan hanye untuk melihat dia.hahaha.jap oke tak lah , nak blaja lah jugak even tak masok satu pun yg dibelaja kan.

I mmg admired gilak lah dgn dia and I dapat tahu dia sekolah tahfiz.wwwwaaaaaahhh , mmg perfect ahhh.baek , handsome , tahfiz.ahhhhhhh , my prince charming.

ahhhh , oke enough about him.coz you knoe what ? he has his own special girl friend.how hurt I am :( oke sudah lah , dia tak padan dgn I.Good bye Putra ! dada.










hahahaa , oke youu knoe what ? semalam abg I picked me up from exm around 3.30 mcm tuu lah.then , hhe and my sister ckp nak pegi bpmall.whatt ? hey , I pakai baju schl lah. tapi apekan daya , terpaksa jek lah ikot.

and I was like , errrrr.geram jek  , gy bpmall HANYA nak beli bigapple and coolblog ? thts all.errrrrrrr , sabo jek lah kan. pastu suro I share bayar ? hey , ahhhhhhhhh.









hmmm , see you all on my next post oke ! Bye Bye

1 comment:

aku said...

hahh...dh abes pekse yep...