Thursday, September 24, 2009

raye , raye , raye

as youu all knoe in my last entry , i went to negeri sembilan.oke bestt giler.hee.so , saya malas nak citer panjang lebar.tengok jee gamba nih ;)











befoe bertolak nih,kat rumah lae.









in the car, mak dan abah.












kat rumah nenek.










nih afia , comel gilak












dan ini time untukk balik





the end





haha, sikit je gamba nye ;))tape kan.ouh yaa , lupe pulak.time ondwy , ade minah moto beraye nih , bapak saya macam nak terlanggar kan kan , dia bole cakap 'blah la!!' haha lawak gilak , pecah perut semua ketawakan dia.wawawa.




lepas balik dr n.sembilan, singgah kat muar untuk makan.hampeh gilak , cekik darah tauke kedai tuh ! makan dah lah tabape nak sedap:P






third raye memang amat lah membosankan, ye lah.tunggu sanak saudara berkunjung ke rumah.macam biasalahkan kan.



oke , tahabes2 cite about raye.penat ahh.oke tutup story pasal raye.dan janji tamahu cite raye dekat blog nih.hahaha.



aduyaiiiiiiiii , lupe lahh.hmwk byk belum selesai ! tabole jadik nih.cepat siapkan aisyah ! jgn malas malas.haha , okey berhenti disini ye kawan kawan ;))


No comments: