Saturday, June 30, 2012

My Super Sweet Seventeen :)

Hyeeee, hello peeps :)






17 June 2012 jot something yang betul betul bahagia buat diriku :) Heee. I sambut my seventeen birthday kat sekolah. Act a liltle bit sad, but hey. I'm big enough yawy ! I dah boleh ambil lesen . Wohoooo ceria. Pagi tuh rasa macam Hello dunia, saya sudah 17 tahun.

Haha. Oh yaa, sebelum tuh, malam tuh my super big friend and bedmate I and dormmate dah nyanyi Happy birthday. Fuhhhh, terharu. Hee. Then, after class addmath pagi tuh, my family came visit me bawak spegeti. Yummyyyyy ! I enjoy ate with my family dekat bangku berwarna hijau. Haha. And Abah cakap hadiah untuk birthday kali ini ialahhh heee ticket flight ke JOGJAKARTA ! Terima kasih abah. Eventhough ianya program sekolah, but I really had fun there. Shooping and myabe jumpa jodoh :) Haha. Joking. Nanti kalau I ada free time I cerita pasal 'vacation' tuh okay? Then, malam tuh after class, all my classmate sang happy birthaday song kat Dewan Makan, terharu sampai nanges. Thank youu friends.

What make me bagai bulan jatuh ke riba ialah I got wish from someone yang I minat. Haha. Thank you. Thank you and thank you again kepada yang wish I, all the cards and cake :) Terharu *-*

So guys, I should stop here, sebab I dah nak balik sekolah nak jalani kehidupan as SPM candidate. 16 Julai ni I ada pra trial dan trial is coming and SPM tak sampai beberapa bulan lagi. So, jumpa lagi. Doakan saya dapat keputusan yang cemerlang dan di redhai :) IsyaAllah straight A+ ! Bye :)





With love
aisyahahmad

No comments: