Monday, June 4, 2012

My love, bye :]





Assalamualaikum,

Hye, mula2 jek I dah tayang muka. Wohoooo, cari publisiti seketika. Haha. A few hours lagi saya dah bertolak pulang ke sekolahku yang tercinta. Bak kata Qamar, redakan hati :) Hee. Yaa, I love school. Seriously I love school. Haha. All the form fivers have to go back school earlier cause kitaorang ada program x-pecut. Sepecut yang mungkin Haha. Takpelahhh, I redha.

My lovely little free diary, a few days sebelum nih I macam dah putus harapan. But hey life must go on right? Thank you friend who support me. I really thank to Allah cause I've you ols. Biarlah yang lepas jangan dikenang. Mungkin semua itu ada hikmahnya. cewahh. Puitis pulak :) Takpelahh, mybe inilah takdir. Focus on SPM jeyahhhhh. Tak sampai 6 bulan lagi dah nak SPM kan. Errrrrr, seram doe.

*Sedawa. Alhamdulillah. Hehe, sedap betul Asam pedas kepala ikan merah :) Yummy ! Hingga menjilat jari Hahaha. Santapan terakhir di rumah untuk cuti kali ini. --, (Menangis tak berlagu). Last night, my family had dinner. Last dinner for this holiday :( Hee. So, I really had fun last night. Here some photo


Oh lasagna! Sedappppppp :)




Mum and dad. Photo taking by dijah <3

So, I think I should stop here. Nak packing barang. Tak siap lagi :)  Hee. I'll going back masa first puasa nanti kot. Ok ssumpah akan rindu semua yang berada di rumah, my pink bedroom and everything lahhhh. So, memandangkan I lama lagi nak balik so nak wish happy becoming birthday to all yang sambut birthday June ini, cause nnt I takut tak sempat kepada Syamim 11/6, Sakinah 12/6 Zara bff 8/6 and many more. I love you ols.

Okaylah got to go. See you again friends and followers :) Bye my little miss diary. 

With all my love.
aisyahahmad <3


No comments: