Saturday, December 17, 2011

Heeyyyyyyyyyyyyy guyyyys :)

Well hello people.
Miss me? Ohh, thank youuu. I terharu nih. Sorryyy again and again for not update untuk masa yanggg lama :) Teheeeeee. I've been verrry verrrry busyyy yawy. Errrr, yelahhhh CEO syarikattttt lah katakannnn :) Wohooooo, myy holidayyyyyy is coming to the end. And I just sit doing nothing. Omaigod, macam mana nihhh. HAHA

Homeworkk dah menangis dah dalam beg tuhhh, sesak nafas mungkin :] Haha, okay okayyy. Nanti I buat okay? Jagan lahhh risauuu. I studyyyy hard hard hard nanti yek.

Holidayyy? Oh, this year maa, family waa semua sibuk-2. Ayahhhh dopopatjam kerjaaaa. Sob sob sob :( So, kiteorg tak holidayy mane mane pun. Harii tuh ada majliss pejabat mak, buat dekat A famosa. Kira jalan ke tuh? Haha bolehlahhhh.

Firstly, bertolak dari rumahhh jam 9 pagi sebab nak kene sampai sana beforee 11.45. So, sampai tepattt tepattt yeahhh. Teros masuk dalam dewan Tun Tejaa, where the majlis diadakan. Thenn, terpaksa tunggu dgn bosannn majlis berjalannn. I tunggu nak makan nihhh. Haha.








 
Actually, banyak lagi photo. You know I malas nak upload :) So, habis majlis jam 3 petangggg. Teros ambil kunci hotell dan berehat untuk seketika. Then, jam 4.30 sepatutnyaa ada acara sukaneka. Ohmaiii, mak cakap takpayahhh join. Then, kiteorg gerak Dataran pahlawannn, shopiiingggg yawyy. Tapi, I tak dapat ape ape baranggg I just belikannn my kakak punyaaa kasutt. Oh so cemburu :p



Okayyy selepas makan semuaa kami balik ke A famosa. Tibaa kira kira jam 8.15 malam. Ohhh teros bergegas solat semuaaaa untuk ke Cowboy Townnn sebab the show strt jam 8.30. Oh picca dekat cowboy town sangat tidakkk cantikk so tak bolelah nak uploaddd. Hee. Yaaa, kind of enjoy the show (yeke?)



Semuaa nihh masa balikk dari cowboy townnn. Yelahhhh, kene amek picca sendiriiii lahh kan. Sob sob sob. Dan terosss pergi makan kat luarrr, warungg tepi tepi jalann :)

Dan balikkk hotel dan teross tiduuuuuuuuurrrr dengan lena.

Esok paginyaaa teros sarapan di golf clubbbb. Wohooooo, sedap sedap wooo. Dan sebenarnyaaa aktiviti pagi tuhhh adalahh mandi manda dan melawat zoo. Tapi kannn kita dah pernah masukkk, then again kita tak joinnn. So, dalam jam 9 pagi bertolakk ke Shah alam.


Bye bye A Famosaaa :)


Sampai jek shah alammm pick up my brotherr sebab dia demam, thats whyyy kene ambil diaaa. Heh, manja. Haha. Okayyy then check in hotel laggiii. Tak ingatt buat ape lepas tuhh. Haha. Ohyaaa, malam tuh kita rongeng di ICT. Then bermain main di snowwalkkkk. 










Kan bestt kalau da akak dan abg Fendyy sekali :)





Thennn tak engattt buat ape. Esoknyaaa terus check out hotel dannnn pergi jalan jalan cari makannn. Ohyeeahh, kami makan di Paksu corner for lunchh. Sumpahh sedap dan banyak gilaa laukkk. So, for moree bolelah layari www.paksucorner.com :) Jadi promoterr pulak.

Masaa nak balik ingat nak pergi bershoppingg tapi memandangkan abang tak sihatt kami teros bertolakk pulanggg. Oh yaaa, setibanyaa di melaka abah cakap nak bershopingg di Dataran Pahlawann lagi. Wohoooo, and lastly I beli 2 baju dan 1 seliparrrr. Comellll :)


Then, kiteorg teross gerakkk rumahhhh. Oh bye byee jalan jalan :) HAHA


Okayy, jangan bosannn tengok picca I yeaaahh :p Daaaa, see you alls in my next entry kalau I ada masaa :) Love Aisyah <3

No comments: