Friday, February 5, 2010

tak bole bela

dah sah tadee keje ! hahaha update update and update ;)
sukahatilah , blog saye

bole korang banyangkan betape bosannya bile anda tinggal sorang sorang kat rumah , bertemankan lagu nobody by wonder girl yang di putarkan bekali kali sehingga gegendang telinga tidak bole menerima nya lagi ! memang sunyi walaupun wonder girl dah cube nak memecahkan kesunyian tapi maseh tak berjaya.




apakah yang anda akan lakukan ?






ouh bagi saya duduk di depan comp , sambil geledah blog blog orang dan eeeeeeeemmmmmmmm enaknye rase mentega kacang dengan lapisan perisa coklat jename carefour dimakan begitu sahaja dengan menggunakan jari.ouh , mmg memuaskan.kalau ditinggal berhari hari pun takan bosan ;)hahaa

sebenarnya kan tade bende pun nak cite , saje nak bazirkan waktu dengan me-tekantekan keyboard nih.hahaha sengal kan.nak buat homework pun satan malas ckp malam kang baru buat , study ? hm , lagilah satan tuh ckp " Aku tahu kepala kau tengah pening Aisyah , tak yah buat dulu " dan hati kecil ini pun menjawab " Okey.maen maen dulu nnt baru belajar " hahaha


  ouh you rock !


ouh yeah , as you all dig out in my past post.Alah yg pasal problem-problem tuh. Korang ignore jeklah. Saya sahaje sahaje jek nak melepaskan ke-tension-an hee.kay rase mcm dah penat nak tekan.haha.kay bye bye nak sambung jilat menjilat Tak senonoh !

3 comments:

pqaPongpong said...

study la cha, nk pmr dh.haha

a i s y a h said...

kay kay , alh skali sekala.tak salah

lukman said...

haha.. kate nk dapat 8a.. tapi takan nk study je kan..