Thursday, January 28, 2010

cukup dengan pandangan sinis korang ! CUKUP

eh , saya memang tak paham korang. Yes ! saya tak paham.memang , betul betul tak paham.

saya tak penah buat salah pape kat korang , tak penah ! cakap lah kat saya kalau memang saya penah buat salah kat korang.susah ke nak cakap huh ?

korang tengok saya macam saya penah bunuh org.hello , I'm just 15 kay.takan lah dah buat jenayah mcm tuh kan ? cakap lah ape masalah korang dgn saya ?

kay , kalau masalah nye hanyelah kerane saye kwn dgn dia ! fine ! saya takan kwn dgn dia lagi , takan jumpe dia lagi.itu kan yg awak semua nak ? kay , saya bagiape yg korang nak Puas ? saya malas lah nak gaduh ngan korang.bazir air liur jek kan ? FYI , sekarang nih pun , saya dan dia , kiteorg mmg dah maken jaoh.saya pelik ngn korang , saya pun ade hati dan perasaan jugak.tak bole kee korang phm ,  Mrs Stranger and gang * err , mcm nih kee ejanye ? HAHA.see , saya pun tak kenal name name diaorg.


okey , saya tahu maybe korang korang nih takan penah singgah pun kat blog saya.tape , mane lah tahu klau ade sepupu sepapat , kawan kawan awak ade ter-bace kan ? bole diorg bagi tahu siket.grr , mcm mane diaorg nak bagi tahu sape yg saya maksudkan stranger ? haha.sengal ;)

2 comments:

AREP said...

aik!! cam trok jek bunyinyer...
pohalko.. pe msalah???

a i s y a h said...

err