Sunday, November 15, 2009

unstable mood

oke , today kat schl I buat jamuan pengawas.aaaaaaaahhhhh , I benci benci. Klau lah tahu , I ikut jejak langkah lokman yg tidak mengeluarkan se sen pun duit dan tidak menghabes kan mase dgn bende yg sia sia nih.what the fish !

I betul betul tak ngam lansung dengan all pengawas budak sesi petang.Hate it ! dan tadi I buat senyum senyum yg betul betul nampak mcm tipu sangat sangat.dah lah sekeliling I semua pengawas petang. I betul betul tak selese.geram sgt ! tapi naseb baek lah makanan nye sedap sedap belaka. perut dah lah lapar gile. dah dapat makan I pun mcm terus melupakan rakan sejawatan di sebelah kanan dan kiri I. Janji makan !hahaha.

Oh yaa , satu incident yang mendatangkan balek keGERAMan I terjadi. Iye , ini terjadi apabila I terdengar satu suara yg I mmg dah sgt sgt cam.yaaaa , suare nyaring akk akk pengawas frm three yg terbahak bahak gelak.dan yg tak bole tahan tuh dia ckp ngn budak budak frm1 " adek adek tayah takut dengan akk , akk kan famous ! " bapak dialah.naek loya I dgr dia ckp.mcm nak temuntah balek segala yg I suap tadik.ieeeeeeeeeuuuuuuuu ! sehingga sekarang suare minah tuh maseh tengiang2 ( betul kee ? ) di telinga I.

oke I show u some photo.walaupun mood tgh unstable , tapi sempat lae mengsnap.



nih Hafzan , ketua pengawa




separuh pengawas




kawan I , Mizah.sori aku amek tyme kau tgh makan.


sudah lah , I tunjuk 3 sudah.


Oh , sebelum terlupa.I dah dapat beberape paper.dan amatlah bersyukur (:

5 comments:

lukman said...

2 lh.. aku dh ckp.. lbh baik ikot aku je.. hahahaha...

a i s y a h said...

ahhhhhhhh , betul betul menyesal sangat ):

MisS sRieZa!! said...

hahah..sain pngawas blah ptg..
kne ktuk...
nsib baek aq...
eX-pngawas sk0lah2 l0rh..
hahaha...

a i s y a h said...

eh , awin.jgn ckp deowng.ahhhhhh

MisS sRieZa!! said...

cha..insyaAllah...
hahaha..